HírekA következő két Master Tour sajn...

A következő két Master Tour sajnos szintén online lesz a koronavírus miatt

Borovi Bence | 2020.03.31 08:00
937

Master Tour online

A vírus további terjedése miatt a Blizzard úgy döntött, hogy a svéd, és az ázsiai Master Tourt is csak online fogják megtartani.

 

Azt egyelőre nem tudni, hogy közvetítés lesz-e, és ha igen, akkor mennyi versenyt fognak közvetíteni.

Master Tour Arlington

Fotó a Master Tour arlingtoni állomásáról

  • A következő Master Tour, ami online lesz: Jönköping (Svédország - június 12 - 14.) - Az online selejtezők február 6-ától március 29-éig tartanak!
  • Az azt követő Master Tour szintén online lesz: Ázsia (július 16 - 19.)!
  • A Master Touron a résztvevők nagyjából 1/3-a garantált pénznyereményt kap, összesen $250 000 kerül kiosztásra - illetve már ennél is több, hiszen a közösség további $1 500 000-al növelte az összdíjazást, de ez az összeg nem egy Master Tourra, hanem hatra szól!

A Master Tour versenyek a játékosok globális közössége köré épült, legfőbb eleme, hogy a játékosok összegyűlnek, hogy egymással megküzdhessenek, és életre szóló kapcsolatokat, bartáságokat alakítsanak ki - ez a Hearthstone esport legalapvetőbb, legfőbb eleme. Remélhetőleg minél hamarabb újra összejöhetünk, és közösen versenyezhetünk, ünnepelhetünk a Master Tour montreáli és madridi állomásain még az idei évben.

Forrás: PlayHearthstone

Ti is részt vehettek a versenyeken! Az online selejtezőkre jelentkezhettek itt az oldalon is (az oldalsávból a három legközelebbi verseny érhető el), vagy jelentkezzetek ide kattintva!

Master Tour Seoul

Fotó a Master Tour szöuli állomásáról

Mindenki nagyon vigyázzon magára!

masters esport koronavírus

További híreink