Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Aktiválódtak a kártya csomag változások és visszatértek a Wild szettek (frissítve)

Beküldve: , által. Megtekintve:3903

wild szettek és kártya csomag változások

Mostantól érdemes kártya csomagokat nyitni, hiszen többé nem fogsz olyan Legendary-t kapni, amilyennel már rendelkezel.

Kártya csomag változások:

Mostantól minden alkalommal, amikor kinyitsz egy Legendary-t, az egy olyan Legendary lesz, amelyikkel még NEM rendelkezel. Amint egy Legendary-ból rendelkezel a sima vagy a golden változatával, azt követően nem fogsz duplikációt nyitni, amíg nem rendelkezel az összes Legendary-val az adott szettből. Úgy kraftolhatsz Legendary-kat, hogy nem kell attól tartanod, hogy kinyitod a következő csomagban.

Továbbá soha nem fogsz több egyforma kártyát nyitni egy kártya csomagból, mint amennyi maximum lehet egy paklidban  - tehát nem lesz három, vagy annál több egyforma Common, Rare vagy Epic lap egy kártya csomagban, legfeljebb kettő. Ez nem összekeverendő a Legendary-kat érintő változással.

Legendary-k esetén tehát többé nem kaphatsz olyan Legendary-t, amilyennel már rendelkezel (feltéve, hogy nincs meg az összes az adott szettből), de más minőségű kártyákgból (Common, Rare vagy Epic) nyithatsz duplikációkat, de egy kártya csomagban (ami 5 lapot tartalmaz) legfeljebb kétszer szerepelhet ugyanaz a lap.

Garantáltan kapsz egy Legendary-t egy új szett első 10 kártya csomagjában.

  • Frissítés: Ennek csak új kártya csomagok esetén kellene működnie, tehát visszamenőleg nem. Példa: Már nyitottál életedben 100 Old Gods kártya csomagot, akkor most hiába nyitsz 10-et, nem garantált, hogy lesz benne Legendary, mert ez számodra már NEM új szett! Azonban Redditen azt állítják, hogy mégis: Reddit - Hearthstone link

Visszatért Wild szettek:

  • Curse of Naxxramas
  • Goblins vs Gnomes
  • Blackrock Mountain
  • The Grand Tournament
  • The League of Explorers

A szetteket a Battle.Net oldalán lehet megvásárolni és nem a Hearthstone-ban, ezért csak valós pénzből érhetőek el, mert a Battle.Net weboldal egyelőre csak valós pénzt tud elfogadni

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

frozenthrone kártya

Ezeket olvastad már?

További híreink