Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Április 12-én jelenik meg a kiegészítő + 3 ingyenes kártyacsomag + 1 ingyenes Legendary

Beküldve: , által. Megtekintve:3220

Witchwood

Ahogyan az várható volt, a kiegészítő valóban április 12-én fog megjelenni. Április 9-én pedig az összes megmaradt lapot bemutatják egy végső Witchwood streamen.

A kiegészítő április 12-én jelenik meg, várhatóan 19:00-kor magyar idő szerint.

Jutalmak:

  • 3 ingyenes Witchwood kártyacsomag, ha belépsz a megjelenés után (legkésőbb 2018. július 11-én 19:00-ig)
  • Egy véletlenszerűen kiválasztott kasztspecifikus Legendary

Kártya bemutató stream:

Ben Brode és Day9 bemutatja az összes addig bemutatásra nem került Witchwood lapot április 9-én 20:00-tól a Hearthstone hivatalos Twitch csatornáján!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Gilneas városa aggódva élt a növekvő, ősi erdőt látva a Falon túl. Habár a vadon zord és kegyetlen volt, Gilneas lakói - nem átlagos fickók - ott kóboroltak és vadásztak, mindezt félelem nélkül.

A sötétség nőni kezdett és átok kezdett terjengeni az erdő szívében...

A napfény nélküli sötétség köpenyként borította be a kígyózó ösvényeket és kiszáradt ágak karmai nyúlnak az arra járók felé. Rémült utazók alaktalan árnyakról suttognak, melyek a földöntúli köd mélyén láthatóak. A boszorkányok órái eljöttek, kísérteties alakok követnek sötét sikátorokban és a város ködös, macskaköves útjain is.

Azon vakmerő kalandorok, melyek bemerészkednek a város falain túl alkonyat után, eltűnnek a vadonban és soha nem térnek visza. Witchwood senkinek sem biztonságos!

Április 12-étől csatlakozhattok a város bátor szörnyvadászaihoz, akik belépnek az erdőbe Hagatha the Witch nyomait követvén a Hearthstone legújabb kiegészítőjében, a Witchwood-ban!

The Witchwood belépési jutalmak

Ha a megjelenést követően belépsz, kapsz három Witchwood kártyacsomagot és egy véletlenszerűen kiválasztott kasztspecifikus Legendary-t INGYENESEN!

Kifuttok az időből! Rendeljétek elő a Witchwood-ot 49,99 EUR-ért/44,99 GBP-ért mielőtt megjelenne a kiegészítő. Ezért az árért kaptok 50 Witchwood kártyacsomagotIn a Dark Wood kártyahátlapot és még 20 Witchwood kártyacsomagot ráadásként!

Witchwood előrendelés

Forrás: PlayHearthstone - Witchwood április 12-én

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

witchwood kiegészítő megjelenés

Ezeket olvastad már?

További híreink