HírekAz Old Murk-Eye és a Captain's P...

Az Old Murk-Eye és a Captain's Parrot is csak a Wild formátumban lesz elérhető

Borovi Bence | 2016.02.29 15:00
6010

Old Murk-Eye

A Blizzard szép csendben frissítette a Wild és Standard módokról szóló FAQ-ját (Gyakran Ismételt Kérdéseit), amit szerencsére valaki észrevett és a reddit-en fel is hívta rá a figyelmet, mert eléggé fontos információ került bele.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Reward szettek kártyái, mint például a Gelbin Mekkatorque és az Old Murk-Eye a Wild vagy a Standard formátum részét fogják képezni?

Az összes jelenlegi Reward szett kártya, beleértve a Promo kártyákat is, kizárólag a Wild formátumban lesznek elérhetőek.

Amint a Standard formátum megérkezik a Captain's Parrot és az Old Murk-Eye kártyákat nem fogod megkapni, ha összegyűjtöd a hozzájuk szükséges kártyákat, hanem kraftolni (és betörni) lehet majd őket.

A Promo kártyák megszerzésében nem lesz változás: Gelbin Mekkatorque és az Elite Tauren Chieftain normál változatait továbbra is lehet kraftolni és betörni, míg az arany változatukat, melyeket speciális eseményeken lehetett megszerezni, továbbra sem lehet kraftolni vagy betörni.

Tehát a 2 Reward kártya a Captain's Parrot és az Old Murk-Eye csak Wild-ban lesz elérhető és nem fognak már jutalomként járni. Szóval aki szeretné, - és még nincs meg - most gyűjtse össze a szükséges lapokat hozzájuk, mert később már csak kraftolni lehet majd őket.

Captain's Parrot-hoz szükséges Pirate-ek: Southsea Deckhand, Bloodsail Raider, Dread Corsair, Bloodsail Corsair, Southsea Captain és Captain Greenskin.

Old Murk-Eye megszerzéséhez szükséges Murloc-ok: Murloc Raider, Bluegill Warrior, Grimscale OracleMurloc Tidehunter, Coldlight Oracle, Coldlight Seer and Murloc Tidecaller, és Murloc Warleader.

Forrás: Battle.Net: Hearthstone - Új módon játszhatjuk a Hearthstone-t

Vissza a főoldalra!

wild standard reward kártya

További híreink