HírekBarCraft eSport Bár

BarCraft eSport Bár

Borovi Bence | 2015.07.05 21:00
27167

barcraft esport bár

Az első igazi eSport bár Magyarországon, ahol mindenki ismeri Ragnaros the Firelord-ot és Dr. Boom-ot is. Ha Pesten jártok, esténként bármikor beugorhattok egy hűs sörért és egy igazi Hearthstone meccsért. Ez a hely ad otthont a Hearthstone Hungary Fireside Gathering-jének is.

 

Ezen a helyen biztosak lehettek benne, hogy hasonló érdeklődésű társaságra leltek, itt biztosan mindenki tudni fogja miért szeretitek a Wisp-et. Nem lehet nehéz eldönteni, mikor milyen cocktail-hoz van kedvetek. A választék pont nektek lett kitalálva. Feltöltődhettek egy Mana Potion-nel ha úgy érzitek a képességeiteket kellene erősíteni, vagy választhattok egy Health Potion-t Alexstrasza lehelletével, ha fogytán az életerőtök. Ha leültök egy Hearthstone meccsre, az ellenfélnek rendeljetek egy Deadly Potion-t! Ha még ennél is ütősebbre vágysz, kérj egy Dr. Boom-ot (BUMMM!).

barcraft hearthstone koktélok barcraft hearthstone koktélok barcraft bar

A BarCraft legendája:

Egyik nap egy rejtélyes idegen a Hearthstone legendás azeroth-i fogadójában egy üzenetet hagyott az asztalon távozása előtt. Stonebrew - a fogadós - csak a vendégek távozása után vette észre a levelet. Megnézte és ez állt rajta: Föld bolygó, Magyarország, Budapest, Ferenc körút 34. Hallott már a Föld bolygóról, hiszen az utóbbi időben egyre több vendége érkezett onnan, de még sosem hagyta el Azeroth-ot. Ezt követően másnap reggel felkereste Jaina Proudmoore-t, hogy nyisson neki egy portált a Földre, a levélben látott címre. Természetesen nem utazott egyedül, leghűségesebb pultosai Ragnaros the Firelord és Dr. Boom is vele utaztak. Jaina nyitott egy portált, azonban előtte figyelmeztette őket, hogy a Földön nem ismer mágusokat, viszont ő nem ért rá az utazásra, ezért felajánlotta, hogy elküldi velük a Sorcerer's Apprentice-t (varázslótanoncát). Végül négyen lépték át a portál mágikus karikáját, aminek köszönhetően pillanatok alatt a Ferenc körút 34-ben találták magukat és előttük állt a BarCraft eSport bár. Betértek a bárba, ahol ismerős éljenzések és igazi élmény fogadta őket. Egyből átjárta őket a kocsma hangulata és olyan érzés ragadta el őket, mintha csak otthon lettek volna. Ragnaros rögtön felhevítette a hangulatot, bedobott pár tűzgolyót a közönségbe, Dr. Boom pedig (Boom Bot)-okat helyezett el minden látogató asztalán. Fergeteges volt a hangulat és még maga Stonebrew is le volt nyűgözve. Ezt követően Stonebrew-ék minden héten visszatértek a BarCraft-ba, amikor pedig éppen nem ott töltik az estéjüket, akkor a világok között utazva, régi ismerőseiket felkeresve adják tovább a hírt, miszerint egy elképesztő kocsma nyílt, ahol olyan a hangulat, mint Azeroth-on, oly sok Hearthstone meccset játszanak, mint a BlizzCon-on és olyan jó koktélokat szolgálnak fel, mint sehol máshol. Menjetek el, lássátok ti is, az eSport kocsma híre már messze jár, a Ferenc körút 34. rátok vár!

BarCraft facebook

barcraft hearthstone barcraft hearthstone asztal barcraft bar

Vissza a főoldalra!

barcraft esport

További híreink