HírekHearthstone Hungary hivatalos Fi...

Hearthstone Hungary hivatalos Fireside Gathering (frissítve)

Borovi Bence | 2015.07.02 18:00
10371

hearthstone hungary verseny és Fireside Gathering

Július 17-én 16.00-tól tartjuk az első Hearthstone Hungary közösségtalálkozót a BarCraft eSport Pub-ban, ami egyben hivatalos Fireside Gathering is lesz!

 

Ha részt szeretnél venni a versenyen:

 • Jelentkezz a HearthCup-on a Fireside Gathering selejtezőre!
 • Módosítva: Egy selejtezőbe akárhány fő jelentkezhet.
 • Formátum: Bo5 (egyenes kiesés)
 • Amint egy játékos megnyer egy meccset, kötelező hőst váltania. A vesztes használhatja azt a pakliját is, amelyikkel kikapott.
 • A legjobb 32 játékos - amennyiben nem jön össze 32 játékos, mindenki - továbbjut az offline Fireside Gathering-re, melyet július 17-én tartunk Budapesten! Csak az jelentkezzen erre a versenyre, aki utána el tud jönni a Fireside Gathering-re!
 • Az offline Fireside Gathering-en csak 18 éven felüliek (13 és 18 év közöttiek csak abban az esetben, ha a szülők elolvassák és elfogadják az offline Fireside Gathering hivatalos szabályzatát: ide kattintva érhető el!) vehetnek részt! Meghatalmazás kitöltéséhez kattintsatok ide és kitöltve hozzátok magatokkal!
 • Ezek alapján jelentkezzetek erre a selejtezőre is, hiszen ha fiatalabb vagy és továbbjutsz, a helyszínen úgyis kizárunk, ezzel pedig csak mások elől veszed el a lehetőséget!
 • A selejtező tervezett időtartama: 16:00 - 22:00!

A Fireside Gathering:

Dátum: 2015. július 17. 16:00 - 22:00

Helyszín: BarCraft eSport Pub (Dobjatok egy like-ot a BarCraft-nak a facebook-on)

1092 Budapest, Ferenc körút 34. (Google Maps link)

barcraft kívülről

 barcraft esport pub barcraft warcraft figurák  barcraft belülről

barcraft health potion

A helyszínen igazi Hearthstone-os koktélokat is ihattok, mint például Ragnaros és Dr. Boom!

BarCraft honlap: Hamarosan (feltöltés alatt!)

A belépés ingyenes lesz, azonban a kérdőív alapján (ide kattintva megtekinthetitek az eredményeket) a kitöltők 90%-a fizetne 500 Ft-os belépő díjat, ezért el fogunk helyezni egy dobozt, amibe annyi pénzt dobhattok bele, amennyit szeretnétek (szervezési költségek és oldal fenntartás), de természetesen ez nem kötelező.

A helyszínre nemcsak a versenyzőket, hanem a nézőket is nagyon szívesen várjuk. A nézőknek természetesen nem kell 16.00-ra érkezniük, sőt a legjobb hangulat este 21 óra körül a döntő alatt lesz.

Versenyszabályzat a helyszínen:

 • Ugyanaz, mint az online verseny esetében, azonban van pár egyéb szabály:
  • A versenyzőknek az érkezést követően azonnal be kell lépniük a Battle.net-be, amennyiben ez nem sikerül, azonnal kizárjuk a versenyből! Ezért előtte tegyetek fel authenticator-t, vagy ellenőrizzétek, hogy a titkos kérdésetekre tudjátok-e a választ.
  • Amennyiben lehetséges hozzatok magatokkal valamilyen eszközt (telefon, tablet, laptop), amin játszani fogjátok a Hearthstone-t. Csak limitált számban tudunk eszközt adni a játékosoknak (ez nagyjából 5-6 eszközt jelent).
  • Lehetőleg hozzatok magatokkal töltőket is - korlátozott számban azt is tudunk biztosítani.
  • A játékosoknak az adott forduló előtt el kell készíteniük 3 paklit, melyeket meg kell mutatniuk a szervezőknek!

Stream:

 • A versenyt stream-elni fogjuk, illetve a döntőt fel fogjuk tölteni a YouTube-ra is!

Kommentátor:

Vendég:

 • Sirius (Twitch) (amennyiben ráér!)

A versenynek két győztese lesz (hiszen két 16 fős csoportra lesz bontva), ezáltal mindkét csoport első helyezettje továbbjut a Blizzard online selejtezőjére!

A verseny győztesei továbbjutnak a Fireside Gathering bajnoki selejtezőre (ami online verseny), onnan pedig a legjobb 4 játékos továbbjut a Fireside Gathering bajnokságra, amelynek az összdíjazása $ 5 000. Arról a versenyről pedig az európai bajnokságra lehet kijutni, ahonnan a legjobb 2 játékos a BlizzCon 2015-re jut tovább!

Nyeremények:

 • Már az egy hatalmas nyereménynek számít, hogy a verseny győztesei a Blizzard online versenyén vehetnek részt, hiszen ezzel többen is megismerik őket. A verseny megnyerése tulajdonképpen felér egy "legenda Top 100 helyezéssel".
 • A jelenlevőknek Hearthstone Hungary-s kitűzőt fogunk osztani (limitált zöld színben is!)
 • A két csoport első helyezettje még össze fog csapni egy utolsó döntőben, hogy lássuk ki is az abszolút legjobb játékos, őt egy Steelseries egérpaddal fogjuk jutalmazni!

Továbbá egészen érdekes "mini versennyel" készülünk hamarosan, melyekre egyelőre a budapesti (vagy Budapest környéki) játékosokat várjuk majd! Ezeket a "mini versenyeket" Budapest nevezetességeinél fogjuk megtartani olyan módon, ahogy még soha senki!

Illidan Stormrage szobor

Mindenkit sok szeretettel várunk és reméljük, hogy egy feledhetetlen élményben lesz részetek! A jövőben akár több "offline" HearthCup versenyt is rendezünk majd.

fireside gathering budapest hearthstone

Vissza a főoldalra!

hshu hearthcup találkozó esport

További híreink