Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Ben Brode további magyarázatai a kártya nerfekről és a Basic/Classic szettről

Beküldve: , által. Megtekintve:2731

Ben Brode

A nerfek bejelentése után Ben Brode aktív volt redditen és több reakcióra, illetve kérdésre is válaszolt. A legfontosabb megjegyzéseit gyűjtöttük össze a HearthPwn segítségével.

  • Az a céljuk a nerfekkel, hogy csökkentsék a Basic/Classic kártyák arányát a Standard paklikban. Jelenleg ez az arány túlságosan magas.
  • Ben úgy gondolja, hogy nagyjából 10 kártya lenne a megfelelő Basic/Classic kártya mennyiség a Standard paklikban.
  • Sosem volt az a tervük, hogy a Basic és Classic kártyákat ne változtassák meg. Már mindjárt az első Standard évben (Kraken) tizenkét kártyát nerfeltek, mert tudták, hogy az "örökzöld" szett (Basic és Classic szett) nem maradhat úgy, ahogy akkor volt.
  • A Hall of Fame-jük egy olyan rendszerre hasonlít, ami más játékokban megtalálható, vagyis az örökzöld szettből ide kerülnek át lapok.
  • Reméli, hogy jövő év elején valamit bejelenthet azzal kapcsolatosan, hogy az új játékosok is jobban hozzáférhessenek a meta paklikhoz.

Frissítés: Ben Brode továbbra is nagyon aktív és a témával kapcsolatosan még több mindenről beszélt, többek között azt is elárulta, hogy egyáltalán nem gondolja hülyének a játékosokat. Új cikkünket eléritek a főoldalról, de ide kattintva is megtekinthetitek:

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

benbrode nerf meta

Ezeket olvastad már?

További híreink