HírekBlademaster Samuro és Golden Man...

Blademaster Samuro és Golden Mankrik 1 héten át teljes kraftolási áron betörhető lesz

Borovi Bence | 2021.03.23 15:00
2349

Mankrik artwork

Egy érdekes helyzet fog előállni amiatt, hogy a jutalom térkép most nem a patch-csel, hanem a kiegészítővel érkezik, de a Blizzard a játékosoknak kedvez.

Nagyjából egy éve (2020. március 26-án) életbe lépett a játékban a duplikáció védelem, vagyis ha már kinyitottál egy lapot, akkor azt nem nyithatod ki újra, kivéve ha az adott szett adott minőségű kártyáiból (pl.: Legendary) már az összes lappal rendelkezel.

Március 30-án 19:00-kor megjelenik a Forged in the Barrens kiegészítő, ezzel egy időben elérhetővé válik az új jutalom térkép is, melynek a legelső jutalma, ami azonnal mindenkinek elérhető, az Mankrik, illetve ha valaki megvásárolja a Tavern Pass-t, akkor a Diamond Blademaster Samuro is.

Tehát, amint Mankrik-et megszerzed, azt többé már nem nyithatod ki újra (amíg meg nincs az összes Barrens Legendary-d).

Azonban március 26-ától 29-éig van lehetőség megjelenés előtti otthoni privát bulikat tartani, amelyeken előre ki lehet bontani a Forged in the Barrens kártyacsomagokat, így viszont előfordulhat, hogy valaki Golden Mankrik-et (vagy sima/Golden Blademaster Samuro-t) fogja kinyitni, ezért olyan helyzet állhat elő, hogy például március 28-án kinyitottál egy Golden Mankrik-et, majd március 30-án újra megkapod, hiszen garantáltan jár az új jutalom térkép legelső szintjén.

Ezért a megjelenés előtti hétvégét követően egy héten keresztül teljes kraftolási áron betörhető lesz Golden Mankrik és Blademaster Samuro sima, illetve Golden változata.

Felmerülhet a kérdés, hogy a sima Mankrik miért nem lesz teljes áron betörhető? Azért, mert a sima Mankrik nem nyitható ki kártyacsomagokból, illetve nem is kraftolható, és nem is betörhető, az csak egyféleképpen szerezhető meg, de az viszont mindenkinek garantált; az új jutalom térkép legelső szintjén azonnal mindenki megkapja.

Tehát, akkor érdemes előre kinyitni a Barrens kártyacsomagokat?

Mindenképpen érdemes előre kinyitni a Barrens kártyacsomagjaidat, hiszen előfordulhat, hogy kinyitod a Golden Mankrik-et, vagy a sima/Golden Blademaster Samuro-t, és akkor teljes áron betörheted.

Viszont úgy néz ki nem kötelező hozzá a megjelenés előtti hétvégén kinyitni őket. !!! Figyelem ez nem garantált, hogy működik !!! Az elképzelés a következő: Ha a kiegészítő megjelenését követően belépsz a játékba, de nem nyitod meg a jutalom térképet, hanem előbb kinyitod a Barrens kártyacsomagjaidat, akkor is előfordulhat, hogy kinyitod a Golden Mankrik-et, vagy a sima/Golden Blademaster Samuro-t, és akkor szintén teljes áron betörheted őket.

Hogyan készíthetek megjelenés előtti nyitóbulit?

 • A Hearthstone hivatalos weboldalán kell készíteni egy privát Fireside Gatheringet. Ha már be vagy jelentkezve a Blizzard oldalán, akkor már töltheted is ki a szükséges adatokat az előbbi linken.
  • Event Name (Esemény neve - Például: "Barrens opening", igazából, amit szeretnél, úgyis privát)
  • Start date & time (Kezdő időpont - Ez fontos, mert onnantól kezdve nyithatod ki a kártyacsomagokat; a dátum mindenképpen március 26 és 29 között legyen)
  • Event duration (Esemény hossza - Ha 4 órás eseményt adsz meg, akkor a kezdő időponttól 4 órád van kinyitni a kártyacsomagokat)
  • Venue name (Helyszín neve - Például: "Home", igazából, amit szeretnél, úgyis privát)
  • Street Address (Lakcímed - Ez nagyon fontos, hiszen a telefon GPS-ével ellenőrzi, hogy az adott helyen vagy-e, ha nem akkor nem tudod majd elindítani a nyitóbulit)
  • A többi opció mind le van tiltva, úgyhogy ezt követően már csak a "CREATE UNLISTED EVENT" gombra kell nyomni.
 • Amint elérkezik az esemény ideje, nyisd meg a telefonodon/tableteden, illetve bármilyen GPS és WiFi képes eszközön a Hearthstone-t, menj a barátlistára, ott a neved mellett kattints a jobbra mutató nyílra, majd válaszd a "Fireside Gatherings" opciót, majd kattints a "Scan"-re. Itt kérni fogja, hogy engedélyezd a Hearthstone-nak a GPS-t, ezt tedd meg, ezt követően lekéri a hely adatokat, amint ezzel megvolt kiírja, hogy melyik WiFi hálózatra vagy csatlakozva, ha az megfelel neked, akkor menj tovább.
 • Ha minden jól működött, akkor megtalálja az általad létrehozott Fireside Gatheringet és már nyithatod is a kártyacsomagjaidat, illetve játszhatsz speciális Fireside Brawl-ban az új lapokkal.

Forrás: Hearthstone fórum

Vissza a főoldalra!

barrens kiegészítő kártya

További híreink