HírekBlizzCon 2017 - november 3. és n...

BlizzCon 2017 - november 3. és november 4.

Borovi Bence | 2017.03.17 12:00
2384

blizzCon 2017

Idén is megrendezésre kerül az év legnagyobb Blizzard eseménye, a BlizzCon, ahol a játékos közösség együtt tölthet el két feledhetetlen napot a Blizzard fejlesztőivel és kipróbálhatják a legújabb játékokat.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Blizzard Entertainment epikus játék bemutatója és közösségi ünneplése visszatér az Anahaim Convention Centerbe 2017 november 3-án pénteken és november 4-én szombaton. Nem túl korai már most felkészülni a két napnyi részletes beszélgetésre a fejlesztőinkkel, a legújabb Blizzard játékokra és intenzív eSport versenyekre, melyeken a világ legjobb játékosai vesznek részt!

BlizzCon 2017 jegyek

A jegyeket két időpontban lehet majd megvásárolni a 11. BlizzConra:

  • Április 5, szerda 04:00
  • Április 8, szombat 19:00

A jegyeket idén az Universe oldalán lehet majd megvásárolni, az áruk $199 lesz.

Idén is lesz lehetőség BlizzCon előtti (november 2 csütörtök este) vacsorát is tartalmazó jegy vásárlására, aki ilyen jegyet vásárol, az támogatni fogja a kaliforniai gyerekek kórházát, továbbá a vacsorán találkozhat a Blizzard legtöbb fejlesztőjével. Erre a speciális eseményre a jegyek csak nagyon korlátozott számban lesznek elérhetőek, április 12-én, szerdán hajnali 04:00-kor, $750-ért.

Virtuális jegy és Goody Bag - Hamarosan!

Ismét lehet majd virtuális jegyet, illetve Goody Baget is vásárolni, amivel HD minőségben nézhető lesz az összes esemény a BlizzConon. A virtuális jegyek árái és elérhetőségei egy későbbi időpontban lesznek bejelentve.

További információkért látogassatok el a BlizzCon oldalára, illetve az Universe jegyvásárlási oldalára, ahol megvásárolhatjátok majd a jegyeket.

Akik ellátogatnak a BlizzConra hotel, étterem, szórakozás (pl.: Disneyland) kedvezményekben is részesülnek. A kedvezményes ajánlatokról később lesznek információk!

Találkozunk Anaheimban!

Forrás: Battle.Net - Készüljetek a 2017-es BlizzCon-ra - november 3 és novemeber 4

Vissza a főoldalra!

blizzcon2017 blizzcon

További híreink