HírekCsak este érkezik a patch mobilr...

Csak este érkezik a patch mobilra (frissítés: megérkezett)

Borovi Bence | 2019.06.04 11:00
1580

Hearthstone frissítés

Az aréna hibán túl a patch nem érkezett meg mobilokra, ezért tegnap este óta csak PC-n (és MAC-en) lehet játszani. Ma estig ez így is marad.

Frissítés 20:20: Megérkezett a patch mobilokra!


A Hearthstone legújabb (14.4-es) frissítése nem került fel a Play Store-ba (Android) és az App Store-ba (iOS) sem, pedig PC-re és MAC-re már tegnap megérkezett.

Mielőtt a mostani problémában elmélyednénk, nézzük meg, hogy miként történik egy frissítés.

Amikor egy új patch érkezik a Hearthstone-ba, az mindig néhány órás késéssel jelenik meg mobilra. Miért is?

  • PC-n, illetve MAC-en a Blizzard a saját rendszerén keresztül (Battle.Net app) frissíti a játékait, tehát amint egy frissítést oda feltesznek, azt már tölthetjük is le.
  • Viszont az Android és iOS áruházakba feltöltött frissítések nem érhetőek el azonnal. Hiába tölti fel a Blizzard ugyanakkor, mint amikor PC-re (és MAC-re), itt várni kell nagyjából két-három órát. Azért kell várni, mert a Google és az Apple ellenőrzi a feltöltött programokat/frissítéseket, és ez időbe telik.
  • Az más kérdés, hogy a Blizzard megtehetné azt, hogy korábban tölti fel az említett áruházakba a frissítést, de nyilván vannak okai annak, hogy miért tesznek így.

Miért késik most ilyen sokat?

  • Valószínűleg még valamilyen hibát talált a mobil kliensben a Blizzard, ezért nem adták ki a frissítést.

Mikor fog végre megérkezni a patch mobilra?

  • A Blizzard azt írta a fórumon, hogy várhatóan (magyar idő szerint) ma (június 4., kedd) este 18:00-kor töltik fel a frissítést az áruházakba, ami azt követően egy-két órával fog elérhetővé válni. Tehát ma 19:00 - 20:00 környékén számítsatok rá.

Hogyan tudnak egyesek most is játszani mobilon?

  • Ha nem frissítetted a játékot PC-n, illetve MAC-en, akkor továbbra is tudsz játszani a régi klienssel mobilon. Ez mindig így működik.

nincs telefonotok

Vissza a főoldalra!

patch bug mobil

További híreink