HírekCurse of Naxxramas: Szárnyak ára...

Curse of Naxxramas: Szárnyak árai és a heroic mód

Borovi Bence | 2014.07.08 22:00
5105

Naxxramas árai

Előző cikkünkben röviden összefoglalva megtekinthettétek Naxxramas árait, most pedig Blizzard hivatalos bejelentésének a fordítását is elolvashatjátok.

Töltjük az iszapos medencéket, összevarrjuk legjobb undormányainkat és felkészítjük a Nekropoliszt egy olyan kalandra, melyet sose fogsz elfelejteni - érkezik a Curse of Naxxramas™ és tudjuk, hogy éltek, haltok érte! Részletek a tovább után.

 

Hozzáférés Naxxramas-hoz

Naxxramas egy lebegő nekropolisz (történetét itt olvashatjátok), mely otthont ad tucatnyi élőhalott ellenségnek, akik készen állnak, hogy méltó ellenfeleik kártya dobáló csatákra hívják ki őket. Ahhoz, hogy belekezdj a kihívásokba, - melyek a kaland mód öt szárnyában találhatóak - először hozzá kell férned a titkaikhoz. De ne aggódj túl sokat az árak miatt - nem fog mindened rámenni, aggódj inkább Thaddius haragjától.

Naxxramas egy szárnnyal fogja megnyitni kapuit, majd hetente egy új szárny lesz elérhető. Naxxramas szárnyai a következő sorrendben fognak kinyílni: Arachnid Quarter (Pók Negyed), Plague Quarter (Pestis Negyed), Military Quarter (Katonai/Death Knight negyed), Construct Quarter (Építő/zombi negyed) és Frostwyrm Lair.

Azok a játékosok, akik kalandozásaikat a megjelenési esemény alatt kezdik meg, ingyenesen hozzáférhetnek az első szárnyhoz: a Pók Negyedhez. A megjelenési esemény nagyjából egy hónapig fog tartani, tehát bőven lesz időd, nem kell az első napokban rohannod - erről még több információt fogunk megosztani a későbbiekben. A Pók Negyed hálókkal teli folyosói adnak otthont Anub'Rekhan-nak, Grand Widow Faerliná-nak és Maexxná-nak. Ezen ellenségek legyőzése után új kártyákkal fog gazdagodni a gyűjteményed és megtapasztalhatod, hogy milyen veszélyek leselkednek rád, ahogy Naxxramas mélyebb területeire merészkedsz.

A Pók Negyed után a következő négy szárnyat 700 Gold, vagy 5,99 EUR (4,99Ł) szárnyankénti áron lehet megvásárolni. A játékosok küldetések teljesítésével, vagy sikeres arénákkal szerezhetnek Gold-ot, de Naxxramas-t valós pénzért is feloldhatják.

A pókok nagyszerűen tudnak szép kis csomagokat készíteni és ez a Naxxramas-ban sincs másképpen! Ha egyszerre több szárnyat szeretnél kinyitni, akkor a Curse of Naxxramas csomagok várnak rád:

Naxxramas árai

  • Öt szárny megvásárlása (ez csak akkor lehetséges, ha kimaradtál a megjelenési eseményből): 21,99 EUR (17,49Ł)
  • Négy szárny együttes megvásárlása:17,99 EUR (13,99Ł)
  • Három szárny együttes megvásárlása: 13,99 EUR (11,49Ł)
  • Két szárny együttes megvásárlása: 8,99 EUR (6,99Ł)
  • Szárnyak egyenként: 5,99 EUR (4,99Ł) VAGY 700 Gold

Ne feledd attól, hogy egyben veszed meg Naxxramas szárnyait még nem fogsz hamarabb hozzáférni a szárnyakhoz, ugyanúgy ki kell várnod, míg megnyílnak, azonban, amint elérhetőek lesznek azonnal játszhatsz.

Ha megveszel egy-két szárnyat Gold-ból, de később valós pénzből szeretnéd a többit megvenni, akkor sem kell aggódnod, hiszen még azokat is veheted csomagban, kedvezőbb áron.

Ne felejts el belépni a Nekropoliszba a megjelenési esemény alatt, így nem maradsz le a hátborzongató csúszó-mászók adta élményről, melyet a Pók Negyed nyújt - ingyen!

Heroic Mód

Amint az összes ellenséget legyőzted egy adott szárnyban, feloldod a Heroic Módot. A Heroic mód ellenségei sokkal erősebbek, mint a normal változataik és igazi kihívásokat fognak biztosítani még a legtapasztaltabb Hearthstone játékosok számára is. Azoknak a játékosoknak, akik az összes ellenséget sikeresen legyőzik Heroic módban is, egy új kártya hátlap lesz a jutalmuk.

A Curse of Naxxramas: Hearthstone kaland élőhalott lényei alig várják, hogy találkozhassanak Veled. Reméljük, hogy hamarosan láthatunk téged, ahogy végig kúszol a nekropoliszon!

Forrás: Curse of Naxxramas: Szárnyak információi és a Heroic Mód - Battle.Net

naxxramas kaland

További híreink