HírekDave Kosak elhagyta a Blizzardot...

Dave Kosak elhagyta a Blizzardot, a tűzzel is meg kell küzdeniük a Blizzard alkalmazottainak

Borovi Bence | 2020.10.27 20:00
3537

Dave Kosak

Dave Kosak 12 év után távozik a Blizzardtól, ő szerepelt a múlt heti Darkmoon Faire bemutató streamben is. Közben a tűz is elérte a céget Kaliforniában.

Dave Kosak

  • Dave 12 éven át dolgozott a Blizzardnál. Eleinte a World of Warcraft történetén dolgozott, majd 2016. novemberében csatlakozott a Hearthstone csapatba (a Mean Streets of Gadgetzan kiegészítő idején).
  • Ő találta ki Patches the Pirate karakterét, amikor közösen ötleteltek a Hearthstone és a World of Warcraft történetéért felelős csapatok.
  • Neki köszönhetjük például az olyan egyjátékos kalandot is, mint a Kobolds and Catacombs: Dungeon Run.
  • Legutóbb múlt héten láthattuk őt a Darkmoon Faire bemutató videójában. Többet már nem is fogjuk látni a Blizzardnál.

Ha a Hearthstone miatt követsz engem, ne aggódj! Múlt héten jelentettünk be egy nagyszerű kiegészítőt, egy új játékmódot és az új küldetésrendszert. Higgy nekem ez még csak a kezdet. Nagyszerű dolgokon folyik a munka! @DaveKosak

És persze a Shadowlands is itt van már a nyakunkon a World of Warcraft-ban. Veletek együtt fogok kalandozni. Megtisztelő volt számomra, hogy hozzátehettem a Warcraft univerzumához, és alig várom, hogy mi jön ezután. @DaveKosak

Mi vár rám? Örömmel jelenthetem be, hogy egy fontos szerepet tölthetek be a @DeviationGames-nél! Mi éppen... egy titkos projekten dolgozunk. De elképesztő lesz. Nem árulhatok el többet, de annyit ígérhetek, hogy a reakciótok az lesz, hogy "WOW". @DaveKosak

Tűz Irvine-ban

Talán már a hírekben is hallottátok, hogy Kaliforniában ismét hatalmas tűz pusztít. Ezúttal azonban az Irvine melletti domboknál alakult ki a tűz, ami miatt a mai napon evakuálást rendeltek el.

Irvine-ban megközelítőleg 60 000 embert evakuálnak ezekben a percekben is, és a Blizzard főhadiszállása is ebben a városban található. Bár a főhadiszállást nem érinti a tűz, de a vírus miatt mindenki otthonról dolgozik, és sajnos sokan az evakuálási zónában élnek.

A tüzet súlyosbítja, hogy nagyon erős, időnként akár 110 km/h-s szél fúj a szárazföld felől. Ezt nevezik a környéken "Santa Ana szélnek", ami ősszel nagyon száraz, és meleg időt hoz Dél-Kaliforniába keletről, vagyis a sivatagos szárazföld felől.

Irvine egy nagyjából 290 000 lakosú város, melynek népessége az egyik leggyorsabban növekvő az egész Egyesült Államokban. Kalifornia déli részén, Los Angeles agglomerációjában helyezkedik el, és nem véletlen van itt a Blizzard főhadiszállása is, hiszen elképesztő mennyiségű cég nyitott irodákat a városban (többek között itt található az észak-amerikai főhadiszállása a Samsungnak, a Seganak, a Toshibának, a Mazdának, vagy a BenQ-nak is, de milliónyi más cég is rendelkezik itt irodákkal, mint például a Google, a Ford, vagy a Broadcom). A környékbeli településekről is nagyon sokan járnak Irvine-ba dolgozni. Továbbá a városban egy fontos egyetem is található (UCI - University of California, Irvine), ahova több, mint 35 000-en járnak jelenleg is.

Irvine külvárosa, ahol evakuálnak éppen Irvine evakuálása

Erőt és kitartást mindenkinek a 2020-as év átvészeléséhez!

Vissza a főoldalra!

davekosak blizzard irvine

További híreink