Hírek'Deathrattle Madness' Priest pakli

'Deathrattle Madness' Priest pakli

Borovi Bence | 2014.09.20 11:00
7688

Deathrattle madness priest pakli

Nagyon sokan várták a Priest-ektől, hogy népszerűek legyenek, azonban Naxxramas-t követően még hetekig nem igazán váltak sikeressé, de a Deathrattle Madness névre hallgató Midrange Priest pakli elképesztően élvezetes, hatékony, izgalmas és egyre többen játszanak is vele, melyet egy híres streamer, Zetalot készített.

 

A pakli megtekinthető a fórumban is, ide kattintva!

Ezt a paklit már egyik olvasónk is elkészítette az oldalon, amit szintén megtekinthettek, ide kattintva!

Priest (16)

Semleges (14)

Ez a Priest pakli kihasználja a Deathrattle-s lények adta előnyöket. Ezeket a lényeket kombinálja néhány erőteljes harctér tisztító és gyógyító képességgel, aminek köszönhetően a játék közepén irányíthatjuk a harcteret. A paklinak szinte végtelen mennyiségű lehetősége van az ellenfél lényeinek elpusztítására.

draenei priest artwork

Stratégia

A pakli célja, hogy mindjárt a játék elején kezd el felépíteni a harcteredet hatékony lényekkel és erőteljes Deathrattle-kkel. A Deathrattle-k nemcsak az Undertaker-rel működnek jól, de segítenek - a már egyébként is erős - harcteredet tovább erősíteni. Amint elég sok Deathrattle-s lényed van már a harctéren, egy jól időzített Baron Rivendare még tovább növeli hatékonyságukat. Ilyen kártyákkal, mint a Dark Cultist, Cairne Bloodhoof és Sylvanas Windrunner őrült lépéseket tudsz készíteni, amelyekkel megváltoztathatod a játék kimenetelét.

A Power Word: Shield és Defender of Argus is fontos lapok a pakliban, melyekkel buffolhatod a lényeidet, ezáltal megvédheted őket és később gyógyíthatod is, hogy még jobban időzíthesd a Deathrattle-ket.

Ez a pakli nemcsak arról szól, hogy felépítsd a saját térfeledet, de abban is nagyon jó, hogy az ellenfél harcterét lerombold. Auchenai Soulpriest + Circle of Healing egy ismert és jól bevált kombó, ami nagyon sok lényt elpusztíthat egy pillanat alatt. Ezenkívül a Holy Nova, Cabal Shadow Priest és Shadow Word: Death is segíthet eltávolítani a veszélyeket.

wow undead shadow priest mind flay artwork

Fontos lapok

A leglényegesebb lap az egész pakliban: Baron Rivendare. Ritkán használják ezt a lapot komoly meccseken, de ebben a pakliban mégis hihetetlenül hasznos lehet. Mivel ez a pakli kiválóan épít fel és tart meg egy masszív harcteret, ezért sokkal több lehetőség áll rendelkezésre Baron Rivendare megfelelő használatára és sokkal stabilabb is, mint a többi pakliban. Egy igazán lényeges kártyává válik, és gyakran meglepi az ellenfeleket, ami az esetek többségében elég rendesen meg tudja változtatni a játékot.

A Zombie Chow Deathrattle-je ugyan hátrányos lehet, de sokat segíthetnek - az Undertaker-rel kombinálva - a harctér korai irányításában. Azonban a Zombie Chow-t legjobb az Auchenai Soulrpiest-tel kombinálni, hiszen ebben az esetben akár 10-et is sebezhetnek (10 gyógyítás helyett) az ellenfél hősének, ami Baron Rivendare-rel 20-ra is növelhető, bár ez azért eléggé ritka eset.

Tippek

Amennyiben a játék elején a kezedben van egy Undertaker, cserélj le mindent, ami nem Deathrattle-s, hogy olyanokat kapjál (Zombie Chow, Loot Hoarder és Dark Cultist). Ne kockáztass meg egy Undertaker-t úgy kirakni az első körben, hogy utána nincs más Deathrattle-s lényed.

Ne játszd ki Baron Rivendare-t, úgy, hogy azt gondolod majd az ellenfél aktiválja a Deathrattle-jeidet. Rakd le a saját körödben, amikor éppen támadnál velük egy másik lényt.

Auchenai Soulpriest + 2 Zombie Chow + Baron Rivendare egy elképesztően erős 20 sebzést okozó kombó, de nem éri meg erre várni.

Hunter-ek ellen nagyon fontos a Cabal Shadow Priest használata, hiszen a segítségével könnyedén át lehet húzni a saját térfeledre egy, - a Hunter számára - fontos lapot. Lényeges az Auchenai Soulpriest + Circle of Healing kombó is a Hunter lényeinek a kivégzésére.

warcraft priest artwork

A Warrior-okkal nagyon óvatosan kell bánni, a 2. körben kitett Fiery War Axe végzetes is lehet. Egy Circle of Healing-gel gyógyított Injured Blademaster a 3. körben, vagy egy Dark Cultist hatalmas segítség lehet.

Az aggro paklik ellen (Hunter, Zoolock) eléggé jól teljesít a pakli, hiszen a játék elején több olcsó Deathrattle-s lénnyel lehet felvenni a harcot velük. Zoolock esetén érdemes lehet az elején megtartani az Auchenai Soulpriest-et, hiszen ha kapsz mellé egy Circle of Healing-et is, a 4. körben mindenét kivégezheted. Közben ha Zombie Chow-t is kapsz, az csak még jobb.

Miket lehet cserélni?

Sajnos Sylvanas Windrunner és Cairne Bloodhoof kötelező a pakliba, a Deathrattle-jeiknek köszönhetően. Azonban meg lehet próbálni valami mással helyettesíteni őket.

Loatheb minden pakliba megfelel, így itt is kipróbálható.

A két legendary-hoz hasonló értékekkel rendelkezik a Temple Enforcer, de Deathrattle helyett Battlecry-al rendelkezik.

Esetleg egy Holy Fire vagy még egy Holy Nova is betehető a pakliba. Abban az esetben pedig, hogyha nagy lényekkel futsz össze, érdemes lehet egy második Shadow Word: Death-et is a pakliba tenni.

A Deathlord használata is megfontolható, azonban Zetalot sok tesztelés után arra a következtetésre jutott, hogy - a már jól bevált - Injured Blademaster-ek sokkal hasznosabbak és ugye veszélytelenebbek, hiszen nem tudhatod, hogy a Deathlord halálát követően milyen lényt "ajándékozol" az ellenfelednek.

undead priest artwork warcraft

A paklit Zetalot készítette és elérte vele a Legenda rangot. Twitch-en nézhetitek a Stream-jeit, augusztusban a 10. helyen végzett Legenda rangon és csak Priest-tel játszott!

Videók a pakliról:

Forrás: 2p.com - Deathrattle Madness Priest

Vissza a főoldalra!

priest pakli

További híreink