HírekDecember 9-én jelenik meg a Gobl...

December 9-én jelenik meg a Goblins vs Gnomes kiegészítő

Borovi Bence | 2014.12.03 07:25
2379

goblins vs gnomes megjelenés december 9

A Blizzard hivatalosan bejelentette, hogy Észak-Amerikában december 8-án, Európában pedig december 9-én jelenik meg a Goblins vs Gnomes.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Goblins vs Gnomes bejelentése óta, ami a BlizzCon 2014-en volt, folyamatosan készülődtünk, hogy a Warcraft legnagyobb riválisait elhozzuk a Hearthstone-ba. A mai napon izgatottan jelentjük be, hogy a Hearthstone első kiegészítője december 8-án (EU-ban 9-én) fog berobbanni a harcterekre.

A Goblins vs Gnomes-al több, mint 120 új kártya érkezik, amit legyárthatsz, megnyerhetsz vagy megvásárolhatsz és halálos küzdelmekben találkoznak a mech-ek és a tech-ek.

A Goblins vs Gnomes kártyáit meg lehet venni kártyacsomagokban, le lehet gyártani porból (dust-ból), illetve megszerezhetőek az arénából. Ezek a kártyacsomagok ugyanúgy fognak működni, mint a már jól ismert klasszikus csomagok, de robbanó csomagolásban és új lapokkal érkeznek!

Az új Goblins vs Gnomes elérhető lesz Windows®-ra, Mac®-re és iPad®-re december 8-ától Amerikában (beleértve Délkelet Ázsiát és Óceániát is),  december 9-étől pedig Európában, Koreában, Taiwan-on és Kínában is elérhetővé fog válni!

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Goblins vs Gnomes megjelenés

Vissza a főoldalra!

goblinsvsgnomes megjelenés kiegészítő

További híreink