HírekDescent of Dragons információk (...

Descent of Dragons információk (frissítve: december 13.)

Borovi Bence | 2019.11.01 21:00
10518

Descent of Dragons Hearthstone expansion, kiegészítő

A Hearthstone legújabb kiegészítőjének összefoglaló cikke: Descent of Dragons! Két új kulcsszó, új hős kártyák, új játékmód, és egy csomó új sárkány minden kasztnak.

 

Ezt a cikket a Wiki > Kiegészítők és Kalandok > Descent of Dragons menüpontban is megtaláljátok!

Új kiegészítő: Descent of Dragons (Invoke és Sidequest, Legendás sárkányok, új játékmód)

A Felfedezők Ligája (League of Explorers) zuhan! A helyszín: Dragonblight. A döntés a Tied: Kinek az oldalára állsz?

Összefoglaló

 • A kiegészítő december 10-én jelent meg 19:00-kor.
  • A kaland mód januárban fog érkezni.
 • 140 lap található ebben a kiegészítőben, de ebből az 5 Galakrond nem szerepel a kártyacsomagokban, tehát csak 135 lapot lehet a kártyacsomagokból nyitni.
 • Bejelentkezési bónusz: Ha belépsz a kiegészítő megjelenését követő 90 napban, akkor megkapod az öt Galakrond Lgendary Dragon kártyát. Galakrond egy rettenetes sárkány, aki a G.O.N.O.S.Z. kasztokhoz csatlakozik (Rogue, Warrior, Warlock, Shaman, és Priest). Továbbá a Shield of Galakrond-ból is kapsz két darabot, és kapsz még 3 Descent of Dragons kártyacsomagot is!
 • Mind a négy "Felfedező" kaszt (Druid, Hunter, Mage, Paladin) kap egy "Felfedezőt", aki megidéz egy Dragont.
 • Mindegyik kaszt kap egy Legendary Dragont (A G.O.N.O.S.Z. kasztoknál Galakrond mellett), és egy "Dragon Breath" kártyát.
 • Új kulcsszó: Invoke Galakrond: Az Invoke (hívás/idézés) kulcsszóval rendelkező lapok kijátszásával erősebbé tud válni Galakrond.
  • Amikor egy Invoke Galakrondos kártyát kijátszol, akkor a paklidban lévő Galakrond Hero Powerje is aktiválódik. Tehát például a Priest esetén kapsz egy lapot a kezedbe (Galakrond's Wit).
 • Új kulcsszó: Sidequest: Könnyebben teljesíthető questek, de ezek nem lesznek a kezdő kezedben, és kettőt is használhatsz belőlük a paklidban. Sidequestet ki lehet játszani, ha van egy aktív Quested!
 • Battleground játékmód: "Autochess" inspirálta játékmód, ahol 8 játékos játszik.
 • December 10-éig elő lehetett rendelni kétféleképpen:
  • Descent of Dragons Bundle: 60 Descent of Dragons kártyacsomag, 1 Golden Legendary az új kiegészítőből, Battleground hozzáférés november 12-étől - 49,99 EUR
  • Descent of Dragons Mega Bundle: 100 Descent of Dragons kártyacsomag, 1 Golden Legendary az új kiegészítőből, Deathwing Warrior hős (azonnal elérhető) Battleground hozzáférés november 12-étől - 79,99 EUR

Kártyák (140/140):

Az összes kártya bekerült az adatbázisunkba és már készíthettek velük paklikat is! Kattints ide és készíts egy új paklit, vagy importálj a Hearthstone-ból, esetleg más weboldalról!

A kártyák magyar leírása a képek alatt található. A kártyák magas felbontású képekkel rendelkeznek!

 • Druid (10/10)
 • Hunter (10/10)
 • Mage (10/10)
 • Paladin (10/10)
 • Priest (11/11)
 • Rogue (11/11)
 • Shaman (11/11)
 • Warlock (11/11)
 • Warrior (11/11)
 • Semleges (45/45)

Embiggen Secure the Deck Strength in Numbers Treenforcements Breath of Dreams Shrubadier Aeroponics Emerald Explorer Goru the Mightree Ysera, Unleashed

Embiggen: 0 Mana, Epic, Spell. Battlecry: A paklidban lévő összes lénynek +2/+2-t ad. 1-gyel többe kerülnek (legfeljebb 10 Manába).

Secure the Deck: 1 Mana, Epic, Spell. Sidequest: Támadja kétszer a hősöddel. Jutalom: 3 Claw spellt ad a kezedbe.

Strength in Numbers: 1 Mana, Common, Spell. Sidequest: Költs el 10 Manát lényekre. Jutalom: Megidéz egy lényt a paklidból.

Treenforcements: 1 Mana, Rare, Spell. Válassz egyet - Egy lénynek +2 Életet ad és Taunt-ot; vagy megidéz egy 2/2-es Treant-ot.

Breath of Dreams: 2 Mana, Rare, Spell. Húzol egy lapot. Ha van a kezedben egy Dragon, kapsz egy üres Manakristályt.

Shrubadier: 2 Mana, 1/1, Common. Battlecry: Megidéz egy 2/2-es Treant-ot.

Aeroponics: 5 Mana, Rare, Spell. Húzol 2 lapot. Ahány Treant-od van a harctéren, annyiszor 2-vel kevesebbe kerül.

Emerald Explorer: 6 Mana, 4/8, Common, Dragon. Taunt. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Dragont.

Goru the Mightree: 7 Mana, 5/10, Legendary. Taunt. Battlecry: A meccs hátralévő részében a Treant-jaid +1/+1-gyel rendelkeznek.

Ysera, Unleashed: 9 Mana, 4/12, Legendary. Battlecry: Belekever 7 Dream Portált a paklidba. Amikor felhúzod, megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott Dragont.

Clear the Way Dwarvern Sharpshooter Toxic Reinforcements Corrosive Breath Phase Stalker Diving Gryphon Primordial Explorer Stormhammer Dragonbane Veranus

Clear the Way: 1 Mana, Rare, Spell. Sidequest: Idézz meg 3 Rush-os lényt. Jutalom: Megidéz egy 4/4-es Gryphont Rush-al.

 • Gryphon: 4 Mana, 4/4, Beast. Rush.

Gryphon

Dwarven Sharpshooter: 1 Mana, 1/3, Common. A Hero Powered lényeket is célozhat.

Toxic Reinforcements: 1 Mana, Epic, Spell. Sidequest: Használd a Hero Poweredet akárhányszor. Jutalom: Megidéz három 1/1-es Leper Gnome-ot.

Corrosive Breath: 2 Mana, Common, Spell. 3-at sebez egy lénynek. Ha van a kezedben egy Dragon, akkor az ellenséges hőst is sebzi.

Phase Stalker: 2 Mana, 2/3, Rare, Beast. Miután a Hero Poweredet használod, elhasznál egy Secret-et a paklidból.

Diving Gryphon: 3 Mana, 4/1, Rare, Beast. Rush. Battlecry: Húzol egy Rush-os lényt a paklidból.

Primordial Explorer: 3 Mana, 2/3, Common, Dragon. Poisonous. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Dragont.

Stormhammer: 3 Mana, 3/2, Epic, fegyver. Nem veszít Durability-t, amíg van a harctéren Dragonod.

Dragonbane: 4 Mana, 3/3, Legendary, Mech. Miután a Hero Poweredet használod, 5-öt sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenségnek.

Veranus: 6 Mana, 7/6, Legendary, Dragon. Battlecry: Az összes ellenséges lény Életét 1-re állítja.

Aracne Breath Elemental Allies Learn Draconic Violet Spellwing Chenvaala Azure Explorer Malygos, Aspect of Magic Rolling Fireball Dragoncaster Mana Giant

Arcane Breath: 1 Mana, Rare, Spell. 2-t sebez egy lénynek. Ha van a kezedben egy Dragon, akkor felfedezel (Discover mechanizmus) egy spellt.

Elemental Allies: 1 Mana, Rare, Spell. Sidequest: Játssz ki egy Elementált egymás után 2 körben. Jutalom: Húzol 3 spellt a paklidból.

Learn Draconic: 1 Mana, Common, Spell. Sidequest: Költs el 8 Manát spelleken. Jutalom: Megidéz egy 6/6-os Dragont.

Violet Spellwing: 1 Mana, 1/1, Common, Elemental. Deathrattle: Egy 'Arcane Missiles' spellt ad a kezedbe.

Chenvaala: 3 Mana, 2/5, Legendary, Elemental. Miután elhasználsz három spellt egy körben, megidéz egy 5/5-ös Elementalt.

Azure Explorer: 4 Mana, 2/3, Common, Dragon. Spell Damage +2. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Dragont.

Malygos, Aspect of Magic: 5 Mana, 2/8, Legendary, Dragon. Battlecry: Ha van a kezedben egy Dragon, felfedezel (Discover mechanizmus) egy fejlesztett Mage spellt.

Malygos spelljei

Rolling Fireball: 5 Mana, Epic, Spell. 8-at sebez egy lénynek. Minden fennmaradó többlet sebzést a tőle balra, illetve jobbra lévő lények kapják meg.

Dragoncaster: 6 Mana, 4/4, Rare. Battlecry: Ha van a kezedben egy Dragon, akkor a következő spelled ebben a körben 0-ba kerül.

Mana Giant: 8 Mana, 8/8, Epic, Elemental. 1-gyel kevesebbe kerül minden egyes lap után, amit ezen a meccsen kijátszottál és eredetileg nem volt a paklidban.

Righteous Cause Sand Breath Sanctuary Bronze Explorer Dragonrider Talritha Sky Claw Lightforged Zealot Nozdormu the Timeless Amber Watcher Lightforged Crusader

Righteous Cause: 1 Mana, Rare, Spell. Sidequest: Idézz meg 5 lényt. Jutalom: A lényeidnek +1/+1-et ad.

Sand Breath: 1 Mana, Common, Spell. Egy lénynek +1/+2-t ad. Divine Shield-et ad neki, ha van a kezedben egy Dragon.

Sanctuary: 2 Mana, Epic, Spell. Sidequest: Ne kapjál sebzést egy körön át. Jutalom: Megidéz egy 3/6-os lényt Taunt​​-tal.

 • Ha a következő körben kijátszod a Time Out!-ot, akkor teljesíthető garantáltan.
 • Ez az egyetlen 2 Manás Sidequest, ami nyilván nem véletlen, mert első körben kijátszva brutális lenne (The Coin-nal azért így is lehetséges).

Bronze Explorer 3 Mana, 2/3, Common, Dragon. Lifesteal. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Dragont.

Dragonrider Talritha: 3 Mana, 3/3, Legendary. Deathrattle: Egy kezedben lévő Dragonnak +3/+3-at és ezt a Deathrattle-t.

Sky Claw: 3 Mana, 1/2, Rare, Mech. A többi Mech-ed +1 Támadással rendelkezik. Battlecry: Megidéz két 1/1-es Microcopter-t.

 • Microcopter: 1 Mana, 1/1, Mech.

Microcopter

Lightforged Zealot: 4 Mana, 4/2, Rare. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz Semleges lapokat, felveszel egy 4/2-es Truesilver Champion-t.

Nozdormu the Timeless: 4 Mana, 8/8, Legendary, Dragon. Battlecry: Mindkét játékos Manakristályát 10-re állítja.

 • Mindkét játékost 10 Manára állítja, de ez nem változtatja meg a jelenleg elérhető manádat. Ha 4/4 Manánál játszod ki, akkor utána 0/10-nél leszel, ha 7/7-nél játszod ki, akkor utána 3 Manád lesz a 10-ből.

Amber Watcher: 5 Mana, 4/6, Common, Dragon. Battlecry: 8-at gyógyít.

Lightforged Crusader: 7 Mana, 7/7, Epic. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz Semleges lapokat, akkor 5 véletlenszerűen kiválasztott Paladin kártyát ad a kezedbe.

Whispers of EVIL Disciple of Galakrond Envoy of Lazul Breath of the Infinite Mindflayer Kaahrj Fate Weaver Grave Rune Chronobreaker Time Rip Galakrond, the Unspeakable Murozond the Infinite

Whispers of EVIL: 0 Mana, Common, Spell. Egy Lackey-t ad a kezedbe.

Disciple of Galakrond: 1 Mana, 1/2, Common. Battlecry: Invoke Galakrond.

Envoy of Lazul: 2 Mana, 2/2, Epic. Battlecry: Megnézel 3 kártyát. Találd ki, hogy melyik van az ellenfeled kezében, hogy kapj belőle egy másolatot.

Breath of the Infinite: 3 Mana, Rare, Spell. 2-t sebez az összes lénynek. Ha van a kezedben egy Dragon, akkor csak az ellenséges lényeket sebzi.

Mindflayer Kaahrj: 3 Mana, 3/3, Legendary. Battlecry: Válassz egy ellenséges lényt. Deathrattle: Megidéz egy másolatot belőle.

Fate Weaver: 4 Mana, 3/6, Epic, Dragon. Battlecry: Ha Invoke-oltál kétszer, akkor 1-gyel csökkenti a kezedben lévő kártyák költségét.

Grave Rune: 4 Mana, Common, Spell. Egy lénynek a következőt adja: "Deathrattle: Megidéz 2 másolatot ebből."

Chronobreaker: 5 Mana, 4/5, Rare, Dragon. Deathrattle: Ha van a kezedben egy Dragon, akkor 3-at sebez az összes ellenséges lénynek.

Time Rip: 5 Mana, Rare, Spell. Elpusztít egy lényt. Invoke Galakrond.

Galakrond, the Unspeakable: 7 Mana, Hős kártya. Battlecry: Elpusztít 1 véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lényt. (Invoke kétszer, hogy fejlődjön.)

 • 2-es szint: Battlecry: Elpusztít 2 véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lényt.
 • 3-as szint: Battlecry: Elpusztít 4 véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lényt. Megidéz egy 5/2-es Claw-t.

Galakrond Wit

Murozond the Infinite: 8 Mana, 8/8, Legendary, Dragon. Battlecry: Kijátssza azokat a kártyákat, amelyeket az ellenfeled játszott ki az előző körben.

Bloodsail Flybooter Dragons Hoard Praise Galakrond! Seal Fate Necrium Apothecary Umbral Skulker Stowaway Waxadred Candle Breath Flik Skyshiv Galakrond, the Nightmare

Bloodsail Flybooter: 1 Mana, 1/1, Common, Pirate. Battlecry: Két 1/1-es Pirate-et ad a kezedbe.

Dragon's Hoard: 1 Mana, Rare, Spell. Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Legendary lényt egy másik kaszttól.

Praise Galakrond!: 1 Mana, Common, Spell. Egy lénynek +1 Támadást ad. Invoke Galakrond.

Seal Fate: 3 Mana, Rare, Spell. 3-at sebez egy sértetlen karakternek. Invoke Galakrond.

Necrium Apothecary: 4 Mana, 2/5, Epic. Combo: Húzol egy Deathrattle-ös lényt a paklidból és ez a lény megkapja annak a Deathrattle-jét.

Umbral Skulker: 4 Mana, 3/3, Epic. Battlecry: Ha Invoke-oltál kétszer, akkor 3 Coin-t ad a kezedbe.

Stowaway: 5 Mana, 4/4, Rare. Battlecry: Ha a paklidban vannak olyan kártyák, amelyek az elején nem voltak benne, akkor felhúzol belőlük 2-t.

Waxadred: 5 Mana, 7/5, Legendary, Dragon. Deathrattle: Belekever egy Candle-t a paklidba, ami újraidézi Waxadredet, amikor felhúzod.

Candle Breath: 6 Mana, Common, spell. Húzol 3 lapot. 3-mal kevesebbe kerül, míg van nálad egy Dragon.

Flik Skyshiv: 6 Mana, 4/4, Legendary. Battlecry: Elpusztít egy lényt és annak összes változatát (akárhol is vannak).

 • Megjegyzés: Elpusztíthatod egy saját lényedet a harctéren, hogy az ellenfél paklijából is el legyen pusztítva.

Galakrond, the Nightmare: 7 Mana, Hős kártya. Battlecry: Húzol 1 lapot. 0-ba kerül. (Invoke kétszer, hogy fejlődjön.)

 • Galakrond's Guile: 2 Mana, Hero Power: Egy Lackey-t ad a kezedbe.
 • 2-es szint: Battlecry: Húzol 2 lapot. 0-ba kerülnek.
 • 3-as szint: Battlecry: Húzol 4 lapot. 0-ba kerülnek. Megidéz egy 5/2-es Claw-t.

Galakrond Guile

Invocation of Frost Storms Wrath Surging Tempest Lightning Breath Squallhunter Bandersmosh Corrupt Elementalist Cumulo-Maximus Dragons Pack Nithogg Galakrond the Tempest

Invocation of Frost: 1 Mana, Common, Spell. Lefagyaszt egy ellenséget. Invoke Galakrond.

Storm's Wrath: 1 Mana, Rare, Spell. A lényeidnek +1/+1-et ad. Overload: (1).

Surging Tempest: 1 Mana, 1/3, Common, Elemental. +1 Támadással rendelkezik, amíg van Overload-olt Manakristályod.

Lightning Breath: 3 Mana, Rare, Spell. 4-et sebez egy lénynek. Ha van a kezedben egy Dragon, akkor a mellette lévő lényeket is sebzi.

Squallhunter: 4 Mana, 5/7, Common, Dragon. Spell Damage +2. Overload: (2).

Bandersmosh: 5 Mana, 5/5, Legendary. Minden egyes körben, míg ez a kezedben van, átalakul egy véletlenszerűen kiválasztott Legendary lény 5/5-ös másolatává.

Corrupt Elementalist: 5 Mana, 3/3, Rare. Battlecry: Invoke Galakrond kétszer.

Cumulo-Maximus: 5 Mana, 5/5, Epic, Elemental. Battlecry: Ha van Overload-olt manakristályod, akkor 5-öt sebez.

Dragon's Pack: 5 Mana, Epic, Spell. Megidéz két 2/3-as Spirit Wolf-ot Taunt-tal. Ha Invoke-oltál kétszer, akkor +3/+3-at ad nekik.

Nithogg: 6 Mana, 5/5, Legendary, Dragon. Battlecry: Megidéz két 0/3-as Egg-et. A következő körben kikelnek 4/4-es Drake-ekként Rush-al.

Galakrond, the Tempest: 7 Mana, Hős kártya. Battlecry: Megidéz két 2/2-es Storm-ot Rush-al. (Invoke kétszer, hogy fejlődjön.)

 • Galakrond's Fury: 2 Mana, Hero Power: Megidéz egy 2/1-es Elementált Rush-al.
 • 2-es szint: Battlecry: Megidéz két 4/4-es Storm-ot Rush-al.
 • 3-as szint: Battlecry: Megidéz két 8/8-as Storm-ot Rush-al. Megidéz egy 5/2-es Claw-t.

Galakronds Fury

Rain of Fire Nether Breath Dark Skies Dragonblight Cultist Fiendish Rites Veiled Worshipper Crazed Netherwing Abyssal Summoner Galakrond, the Wretched Valdris Felgorge Zzeraku the Warped

Rain of Fire: 1 Mana, Common, Spell. 1-et sebez az összes karakternek.

Nether Breath: 2 Mana, Rare, Spell. 2-t sebez. Ha van a kezedben egy Dragon, akkor 4-et sebez Lifesteal-lel.

Dark Skies: 3 Mana, Epic, Spell. 1-et sebez egy véletlenszerűen kiválasztott lénynek. Megismétli annyiszor, ahány kártya van a kezedben.

Dragonblight Cultist: 3 Mana, 1/1, Rare. Battlecry: Invoke Galakrond. +1 Támadást kap minden egyes másik lényed után.

Fiendish Rites: 3 Mana, Common, Spell. Invoke Galakrond. A lényiendke +1 támadást ad.

Veiled Worshipper: 4 Mana, 5/4, Epic. Battlecry: Ha Invoke-oltál kétszer, akkor húzol 3 lapot.

Crazed Netherwing: 5 Mana, 5/5, Rare, Dragon. Ha van a kezedben egy Dragon, akkor 3-at az összes többi karakternek.

Abyssal Summoner: 6 Mana, 2/2, Common. Battlecry: Megidéz egy Demont Taunt-tal és olyan értékekkel, melyek megegyeznek a kezedben lévő lapok számával.

Galakrond, the Wretched: 7 Mana, Hős kártya. Battlecry: Megidéz 1 véletlenszerűen kiválasztott Demont. (Invoke kétszer, hogy fejlődjön.)

 • Galakrond's Malice: 2 Mana, Hero Power: Megidéz két 1/1-es Imp-et.
 • 2-es szint: Megidéz 2 véletlenszerűen kiválasztott Demont.
 • 3-as szint: Megidéz 4 véletlenszerűen kiválasztott Demont. Megidéz egy 5/2-es Claw-t.

Galakrond Malice

Valdris Felgorge: 7 Mana, 4/4, Legendary. Battlecry: Megnöveli a kezedben tartható lapok számát 12-re. Húzol 4 lapot.

Zzeraku the Warped: 8 Mana, 4/12, Legendary, Dragon. Amikor a hősöd sebzést kap, megidéz egy 6/6-os Nether Drake-et.

 • Nether Drake: 6 Mana, 6/6, Dragon.

Nether Drake

Sky Raider Ritual Chopper Ancharr Awaken EVIL Quartermaster Ramming Speed Scion of Ruin Skybarge Molten Breath Galakrond the Unbreakable Deathwing, Mad Aspect

Sky Raider: 1 Mana, 1/2, Common, Pirate. Battlecry: Egy véletlenszerűen kiválasztott Pirate-et ad a kezedbe.

Ritual Chopper: 2 Mana, 1/2, Rare, fegyver. Battlecry: Invoke Galakrond.

Ancharr: 3 Mana, 2/3, Legendary, fegyver. Miután a hősöd támad, húzol egy Pirate-et a paklidból.

Awaken!: 3 Mana, Common, Spell. Invoke Galakrond. 1-et sebez az összes lénynek.

EVIL Quartermaster: 3 Mana, 2/3, Common. Battlecry: Egy Lackey-t ad a kezedbe. Kapsz 3 Armort.

Ramming Speed: 3 Mana, Epic, Spell. Arra kényszeríti az egyik lényt, hogy támadja meg az egyik szomszédját.

Scion of Ruin: 3 Mana, 3/2, Epic, Dragon. Rush. Battlecry: Ha kétszer Invoke-oltál, akkor megidéz két másolatot ebből a lényből.

Skybarge: 3 Mana, 2/5, Rare, Mech. Miután megidézel egy Pirate-et, 2-t sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenségnek.

Molten Breath: 4 Mana, Rare, Spell. 5-öt sebez egy lénynek. Ha van a kezedben egy Dragon, akkor kapsz 5 Armort.

Galakrond, the Unbreakable: 7 Mana, Legendary, Hős kártya. Battlecry: Húzol egy lényt. +4/+4-et ad neki. (Invoke-olj kétszer, hogy fejleszd).

 • Galakrond's Might: 2 Mana. Hero Power: A hősödnek +3 Támadást ad ebben a körben.
 • 1. fejlesztés - Galakrond, the Apocalypse: 2 lényt húzol, és +4/+4-et ad mindkettőnek.
 • 2. fejlesztés - Galakrond, Azeroth's End: 4 lényt húzol, és +4/+4-et ad mindnek. Felveszel egy 5/2-es fegyvert is.

Galakrond's Might

Deathwing, Mad Aspect: 8 Mana, 12/12, Legendary, Dragon. Battlecry: Megtámadja az ÖSSZES többi lényt.

 • Azokat a lényeket fogja támadni, amelyek a harctéren voltak, amikor ki lett játszva. Ha ezt követően Deathrattle-lel, vagy Rebornnal új lények keletkeztek, azokat már nem támadja.

Blazing Battlemage Depth Charge Hot Air Balloon Dragon Breeder Evasive Chimaera Grizzled Wizard Parachute Brigand Tasty Flyfish Transmogrifier Wyrmrest Purifier Bad Luck Albatross Blowtorch Saboteur Dread Raven Fire Hawk Goboglide Tech Living Dragonbreath Scalerider Devoted Maniac Dragonmaw Poacher Evasive Feywing Frizz Kindleroost Hippogryph Hoard Pillager Troll Batrider Wing Commander Zul'Drak Ritualist Big Ol Whelp Chromatic Egg Cobalt Spellkin Faceless Corruptor Kobold Stickyfinger Platebreaker Shield of Galakrond Skyfin Tentacled Menace Camouflaged Dirigible Evasive Wyrm Gyrocopter Kronx Dragonhoof Utgarde Grapplesniper Evasive Drakonid Shu'ma Twin Tyrant Dragonqueen Alexstrasza Sathrovarr

Blazing Battlemage: 1 Mana, 2/2, Common.

Depth Charge: 1 Mana, 0/5, Rare. A köröd elején 5-öt sebez az ÖSSZES lénynek.

Hot Air Balloon: 1 Mana, 1/2, Common, Mech. A köröd elején +1 Életet kap.

Dragon Breeder: 2 Mana, 2/3, Rare. Battlecry: Válaszd ki az egyik Dragonodat. Egy másolatot kapsz belőle a kezedbe.

Evasive Chimaera: 2 Mana, 2/1, Common, Beast. Poisonous. Nem lehet célozni spellekkel, vagy Hero Powerekkel.

Grizzled Wizard: 2 Mana, 3/2, Epic. Battlecry: Megcseréli a Hero Poweredet az ellenfeledével a következő körödig.

Parachute Brigand: 2 Mana, 2/2, Common, Pirate. Miután kijátszol egy Pirate-et, megidézi ezt a lényt a kezedből.

Tasty Flyfish: 2 Mana, 2/2, Common, Murloc. Deathrattle: Egy Dragonnak a kezedben +2/+2-t ad.

Transmogrifier: 2 Mana, 2/3, Epic. Amikor húzol egy lapot, átalakítja azt (a húzott lapot) egy véletlenszerűen kiválasztott legendás lénnyé.

Wyrmrest Purifier: 2 Mana, 3/2, Epic. Battlecry: Átalakítja a paklidban lévő összes Semleges kártyát véletlenszerű kasztspecifikus kártyákká a kasztodból választva.

Bad Luck Albatross: 3 Mana, 4/3, Rare, Beast. Deathrattle: Belekever két 1/1-es Albatross-t az ellenfeled paklijába.

 • Albatross: 1 Mana, 1/1, Beast.

Albatross

Blowtorch Saboteur: 3 Mana, 3/4, Epic. Battlecry: Az ellenfeled következő Hero Powerje 3-ba kerül.

Dread Raven: 3 Mana, 3/4, Epic, Beast. Annyiszor +3 Támadással rendelkezik, ahány további Dread Raven-ed van a harctéren.

Fire Hawk: 3 Mana, 1/3, Common, Elemental. Battlecry: Annyiszor +1 Támadást kap, ahány lap van az ellenfeled kezében.

Goboglide Tech: 3 Mana, 3/3, Common. Battlecry: Ha van egy Mech-ed, akkor ez a lény +1/+1-et és Rush-t kap.

Living Dragonbreath: 3 Mana, 3/4, Common, Elemental. A lényeidet nem lehet lefagyasztani.

Scalerider: 3 Mana, 3/3, Common. Battlecry: Ha van a kezedben egy Dragon, akkor 2-t sebez.

Devoted Maniac: 4 Mana, 2/2, Common. Rush. Battlecry: Invoke Galakrond.

Dragonmaw Poacher: 4 Mana, 4/4, Rare. Battlecry: Ha az ellenfelednek van egy Dragonja, akkor ez a lény +4/+4-et és Rush-t kap.

Evasive Feywing: 4 Mana, 5/4, Common, Dragon. Nem lehet célozni spellekkel, vagy Hero Powerekkel.

Frizz Kindleroost: 4 Mana, 5/4, Legendary. Battlecry: Lecsökkeni a paklidban lévő Dragonok manaköltségét 2-vel.

Hippogryph: 4 Mana, 2/6, Common, Beast. Rush. Taunt.

Hoard Pillager: 4 Mana, 4/2, Rare, Pirate. Battlecry: Felveszed az egyik elpusztított fegyveredet.

Troll Batrider: 4 Mana, 3/3, Common. Battlecry: 3-at sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lénynek.

Wing Commander: 4 Mana, 2/5, Common. +2 Támadással rendelkezik minden egyes kezedben lévő Dragon után.

Zul'Drak Ritualist: 4 Mana, 3/9, Rare. Taunt. Battlecry: Megidéz három véletlenszerűen kiválasztott 1 Manás lényt az ellenfelednek.

Big Ol' Whelp: 5 Mana, 5/5, Common, Dragon. Battlecry: Húzol egy lapot.

Chromatic Egg: 5 Mana, 0/3, Epic. Battlecry: Titokban felfedezel (Discover mechanizmus) egy sárkányt, ami majd kikel. Deathrattle: Kikel!

Cobalt Spellkin: 5 Mana, 3/5, Rare, Dragon. Battlecry: Két 1 Manás spellt ad a kezedbe a saját kasztodtól.

Faceless Corruptor: 5 Mana, 5/4, Rare. Rush. Battlecry: Átalakítja az egyik lényedet ennek a másolatává.

Kobold Stickyfinger: 5 Mana, 4/4, Epic, Pirate. Battlecry: Ellopja az ellenfeled fegyverét.

Platebreaker: 5 Mana, 5/5, Common. Battlecry: Elpusztítja az ellenfeled Armorját.

Shield of Galakrond: 5 Mana, 4/5, Common. Taunt. Battlecry: Invoke Galakrond.

Skyfin: 5 Mana, 3/3, Epic, Murloc. Battlecry: Ha van a kezedben egy Dragon, akkor megidéz 2 véletlenszerűen kiválasztott Murloc-ot.

Tentacled Menace: 5 Mana, 6/5, Epic. Battlecry: Mindkét játékos húz egy lapot, majd megcserélik a Manaköltségüket.

Camouflaged Dirigible: 6 Mana, 6/6, Common, Mech. Battlecry: A többi Mech-ednek Stealth-et ad a következő körödig.

Evasive Wyrm: 6 Mana, 5/3, Common, Dragon. Divine Shield. Rush. Nem lehet célozni spellekkel, vagy Hero Powerekkel.

Gyrocopter: 6 Mana, 4/5, Common, Mech. Rush. Windfury.

Kronx Dragonhoof: 6 Mana, 6/6, Legendary. Battlecry: Felhúzod Galakrondot. Ha már Galakrond vagy, akkor elszabadít egy pusztító lapot.

 • Négy pusztító lap közül lehet választani egy "Discover"-ből jól ismert felületen.
 • Annihilation: 0 Mana. 5-öt sebez az összes többi lénynek.
 • Decimation: 0 Mana. 5-öt sebez az ellenséges hősnek. 5-öt gyógyít a te hősödön.
 • Domination: Az összes többi lényednek +2/+2-t ad.
 • Reanimation: Megidéz egy 8/8-as Dragont Taunt-tal.

Annihilation Decimation Domination Reanimation

Utgarde Grapplesniper: 6 Mana, 5/5, Rare. Battlecry: Mindkét játékos húz egy lapot. Ha az egy Dragon, akkor megidézi.

Evasive Drakonid: 7 Mana, 7/7, Common, Dragon. Taunt. Nem lehet spellekkel és Hero Powerekkel célozni.

Shu'ma: 7 Mana, 1/7, Legendary. A köröd végén telerakja a harcteredet 1/1-es Tentacle-ökkel.

Twin Tyrant: 8 Mana, 4/10, Common, Dragon. Battlecry: 4-et sebez két véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lénynek.

Dragonqueen Alexstrasza: 9 Mana, 8/8, Legendary, Dragon. Battlecry: Ha a paklid nem tartalmaz duplikációkat, akkor 2 Dragont ad a kezedbe. Azok 0 Manába kerülnek.

Sathrovarr: 9 Mana, 5/5, Legendary, Demon.  Battlecry: Válaszd ki az egyik lényedet. Ad egy másolatot belőle a kezedbe, a paklidba és a harctérre.

 • Sathrovarr sima változatát mindenki ingyenesen megkapja. A Golden változatot pedig a BlizzCon jegy/virtuális jegy tulajdonosai kapják meg.

Hasznos információk

 • A Questing Explorer működik a Sidequestekkel.
 • Egy pakliban több Sidequest is lehet.
 • Sidequestet ki lehet játszani, ha van egy aktív Quested!
 • Más lapok is létrehozhatnak/felfedezhetnek Sidequesteket (pl.: Magic Trick).
 • Deathwing, Mad Aspect azokat a lényeket fogja támadni, amelyek a harctéren voltak, amikor ki lett játszva. Ha ezt követően Deathrattle-lel, vagy Rebornnal új lények keletkeztek, azokat már nem támadja.
 • Nozdormu the Timeless mindkét játékost 10 Manára állítja, de ez nem változtatja meg a jelenleg elérhető manádat. Ha 4/4 Manánál játszod ki, akkor utána 0/10-nél leszel, ha 7/7-nél játszod ki, akkor utána 3 Manád lesz a 10-ből.
 • Az Echo mechanikai változások miatt ("Az Echo kulcsszóval rendelkező kártyák másolatai többé nem kerülhetnek 1-nél kevesebbe") Glinda Crowskin mellett kijátszott lények sem kerülhetnek 0 Manába. Ha egy Giant 0 Manába kerül, akkor azt értelemszerűen 0 Manáért ki lehet játszani, de az Echo másolatai már 1 Manába fognak kerülni.
 • A Living Dragonbreath megolvasztja a lefagyasztott lényeket is! Tehát nemcsak, hogy nem lehet lefagyasztani a lényeidet, hanem a már lefagyasztott lényeid sem lesznek többé lefagyva.
 • Ha a Rolling Fireball eltalál egy Divine Shieldes lényt, akkor a tőle balra és jobbra lévő lények között oszlik el a 8 sebzés. Úgy működik, mint az Explosive Runes.
 • A Rolling Fireball kiválaszt egy irányt, és arra gurul (sebez) tovább! Ha az ellenfeled harctere tele van Wisp-pel, akkor úgy tudod megölni mindet a Rolling Fireball-lal, ha a legbalrább, vagy a legjobbrább lévő lényre nyomod el. Ha például balról a második Wisp-re használod, akkor lehet, hogy balra gurul tovább és csak kettőt öl meg, vagy jobbra gurul és akkor 6-ot öl meg.
 • A Juicy Psychmelon húz nekünk egy 7,8,9, és 10 Manás lényt a pakliból, az Embiggen-nek köszönhetően pedig egy eddig 6 Manás lényt is fel tud már húzni, hiszen az Embiggen a paklidban lévő 6 Manás lényekből 7 Manásakat csinál, így például fel lehet húzni a Psychmelonnal Hogger-t is akár.
 • Sathrovarr sima változatát mindenki ingyenesen megkapja. A Golden változatot pedig a BlizzCon jegy/virtuális jegy tulajdonosai kapják meg.
 • Galakrondok: 5 Galakrond van, ezek sima (nem Golden) változatait mindenki ingyenesen megkapja, de kártyacsomagokból nem lehet kinyitni őket, és betörni sem lehet őket. A Galakrondok Golden változatait lehet kraftolni és betörni.
 • 140 lap lesz ebben a kiegészítőben, de ebből az 5 Galakrond nem szerepel a kártyacsomagokban, tehát csak 135 lapot lehet a kártyacsomagokból nyitni.
 • A kiegészítő új Lackey-ja (ne feledjétek ez egy nem gyűjthető lap, vagyis más lapok idézhetik meg):

Draconic Lackey

Az alábbi videóban láthatjátok az új Nozdormut, az új Deathwinget, az új Malygos-t, és egy Galakrondot is valódi Hearthstone meccseken:

Invoke és Sidequest kulcsszó, Battleground játékmód

Új kulcsszó: Invoke Galakrond: Az Invoke (hívás/idézés) kulcsszóval rendelkező lapok kijátszásával erősebbé tud válni Galakrond. Példa:

Seal Fate

Galakrond Galakrond Galakrond

 • Mindegyik Galakrond kártya az elején "1 dolgot tud csinálni", a kettes szintnél "2 dolgot", a hármas szintent pedig "4 dolgot", és megidéz egy 5/2-es fegyvert.
 • Amikor egy Invoke Galakrondos kártyát kijátszol, akkor nemcsak a paklidban lévő Galakrond lesz erősebb, hanem a Hero Powerje is aktiválódik! 
 • Mindig a paklidban lévő első Galakrondod Hero Powerje aktiválódik. Tehát, ha például ellopsz az ellenféltől egy Galakrondot, akkor nem fog annak a Hero Powerje is aktiválódni egy Invoke-os lap kijátszását követően.
 • Ha nincs a paklidban Galakrond, akkor semmit sem csinál az Invoke kulcsszó.
 • Ha úgy kezded a meccset, hogy nincs a paklidban Galakrond, de ellopsz egyet, akkor az lesz a paklidban lévő első Galakrond, és bizony aktiválódni fog a Hero Powerje, ha kijátszol egy Invoke-os kártyát.

Új kulcsszó: Sidequest: Könnyebben teljesíthető questek, de ezek nem lesznek a kezdő kezedben, és kettőt is használhatsz belőlük a paklidban.

Learn Draconic

Battleground játékmód: "Autochess" inspirálta játékmód, ahol 8 játékos játszik egymás ellen.

 • Sok új hős érhető el a Battlegrounds-ban, és van több lény is, ami csak Battlegrounds-hoz készült lap!

Vulgar Homunculus Lightfang Enforcer Zapp Slywick

A Battlegrounds-ról részletesen olvashatsz a Wiki > Battlegorunds információk oldalán, a hősöket, illetve az elérhető lényeket a Wiki > Battlegrounds hősök és lények oldalon találhatod meg!

Kaland mód

 • A kiegészítőhöz tartozik kaland mód is, ami januárban fog érkezni, de ennél többet nem tudunk egyelőre, vagyis itt van ez a kép hozzá:

solo

Előzetes, harctér

Descent of Dragons előzetes

Descent of Dragons harctér

Előrendelés, aréna rotáció

December 10-éig elő lehetett rendelni kétféleképpen:

 • Descent of Dragons Bundle: 60 Descent of Dragons kártyacsomag, 1 Golden Legendary az új kiegészítőből, Battleground hozzáférés november 12-étől - 49,99 EUR

Descent of Dragons előrendelés

 • Descent of Dragons Mega Bundle: 100 Descent of Dragons kártyacsomag, 1 Golden Legendary az új kiegészítőből, Deathwing Warrior hős (azonnal elérhető) Battleground hozzáférés november 12-étől - 79,99 EUR

Descent of Dragons Mega előrendelés

Új aréna rotáció a kiegészítő megjelenésekor:

 • Basic
 • Classic
 • Blackrock Mountain
 • The Grand Tournament
 • One Night in Karazhan
 • Knights of the Frozen Throne
 • Rastakhan's Rumble
 • Descent of Dragons

dragons kiegészítő

További híreink