HírekÉrdekességek a Lich King semlege...

Érdekességek a Lich King semleges lapjainak készítéséről

Borovi Bence | 2022.12.02 09:00
980

Foul Egg artwork Hearthstone

Celestalon a Twitteren megosztott néhány "színfalak mögötti" March of the Lich King információt, hogy mégis miként születtek meg egyes semleges lapok az új szettben.

 

Invincible

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Egyszerűen nem hagyhattuk ki Arthas lovát, és a készítésekor az a hírhedt Undead ló erősen inspirált minket, ami már régóta egy Hearthstone kártya, Bonemare.

Ha ez az egyetlen Undead a harctéren, akkor nem fogja buffolni saját magát.

Street Sweeper

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Amikor a Silvermoon városával kapcsolatos kártyák hátlap szövegein ("flavor") ötleteltünk, akkor nekem az jutott eszembe, hogy Silvermoon tele van mágikus seprűkkel, melyek seprik az utcákat. Ezt be kellett rakni kártyaként is.

Aztán amikor Matt Dixon meglepett minket az artworkkel, amiben arcot is adott neki, nagyon jót nevettem.

Foul Egg Foul Fowl

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Csak szeretném kiemelni, hogy az Undead csirkének a neve "Foul Fowl", amit a "Foul Egg" idéz meg, és szerintem ez csodálatos.

Drakkari Embalmer

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Akárcsak a kasztoknak, úgy a lényeknek is szükségük van identitásra, hogy miket csinálnak, miket nem, stb. És ennek egy nagyrésze, hogy leellenőrizzük milyen lehetséges együttműködések vannak az adott lénytípushoz.

Például észben tartjuk, hogy egy Beast, amit létrehozunk, az megidézhető a pakliból a Hunter által, vagy egy démon a Demon Hunter által, vagy egy Mech Divine Shield-et kaphat Magnetized effektek során a Wild-ban.

Az Undead esetén azt szerettük volna hozzáadni, hogy bármelyik Undead kaphasson Reborn-t. Ezért megalkottuk ezt a kártyát, és úgy terveztük meg az összes többi Undead-et, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy bármelyik Reborn-t kaphat (akár többször is), és biztosra kell mennünk, hogy az nem teszi tönkre a játékot.

Sanctum Spellbender

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Ezt a képességet megpróbáltuk a Warrior kasztnak adni Spellbreaker-ekként, de nem működött. Egy egyszeri tech kártyaként rendben van, de arra nem túlságosan jó, hogy egy komplett pakli típust építsünk köré.

celestalon lichking kártya

További híreink