HírekFrissítések a paklikkal kapcsola...

Frissítések a paklikkal kapcsolatosan

Borovi Bence | 2016.02.25 15:00
2390

pakli frissítés

A Ti javaslataitok alapján változtattunk a paklik megjelenítésén, így régi nagyszerű paklik ismét visszatérhetnek egy kis módosítással, de hamarosan újabb változások jönnek a Wild és Standard formátum miatt. Olvassatok tovább a részletekhez.

Régi népszerű paklik egy kis módosítással ismét a reflektorfényben

Egyszer készítettél egy nagyszerű paklit, de a meta változott és már semmit sem ér? Mostantól nem kell teljesen új paklit létrehoznod ahhoz, hogy újra a lista tetején legyél egy nagyszerű paklival, elég csak a régin módosítanod és már ismét a lista elején lesz - Rare rang szükséges!

A paklik gyűjtőoldalon mostantól azok a paklik visszakerülhetnek a lista tetejére, amelyekben a pakli lapjai módosítva lettek.

Amint egy pakli lapjai módosulnak, az adott paklinál a szavazás előről kezdődik, azonban látható lesz a paklinál egy összesített pontszám is. A paklik gyűjtőoldalon, illetve az oldalsávban az összesített pontszám lesz látható, hogy mindenki lássa az egy jó pakli - vagy legalábbis az volt - és ezért többen felfigyelnek rá, így ismét könnyedén népszerűvé válhat az a pakli és nem tűnik el a sok újonnan létrehozott pakli között.

Amennyiben egy paklinál csak a szöveg kerül módosításra, - de a lapok nem - akkor az a pakli nem fog a lista tetejére kerülni.

Spam-et nem kérünk!

A spam-ek elkerülése érdekében csak abban az esetben kerül vissza egy olyan pakli, amelynek a lapjai módosítva lettek, ha a létrehozója legalább Rare ranggal rendelkezik!

A rangok leírása ez alapján változtatásra került. A rangokkal kapcsolatos információkat ide kattintva érhetitek el. (Egyebek menüpont > Oldal/profil tippek > Profil rangok)

Lapok módosítása egyszerűen

Mostantól gyorsabban eléritek a lapok szerkesztését is, hiszen a pakliknál a 'Szerkesztés' lehetőségen felül egy 'Lapok szerkesztése' szöveg is bekerült, így azonnal módosíthatjátok a lapokat és ehhez nincsen szükség további kattintásokra.

Lapok szerkesztése már még jobb

A lapok szerkesztése rész frissítést is kapott, ezáltal már ott is szűrhettek csak olyan lapokra, amelyekkel rendelkeztek. Továbbá mentés esetén visszakerültök a paklitokhoz, ahelyett, hogy a pakli szövegének a szerkesztéséhez kerülnétek vissza. További hibajavítások.

Új szűrési módok a pakli készítőben

A pakli készítőben már szűrhettek kasztspecifikus, illetve semleges lapok alapján is, továbbá patch-ek (kiegészítők/kaland módok) szerint is!

A pakli változás története mindent elárul

Minden olyan paklinál, ahol módosítottak a lapokon, láthattok egy változás történetet. A pakli lapjai alatt megtekinthetitek a legutóbbi változásokat, alatta pedig a változás történet gombra kattintva az összes változtatást láthatjátok az adott paklinál. Példa: Tempo Mage változtatásai

A pakli készítő vadul és standardizálódik

Hamarosan érkezik a Standard formátum, ezért a pakli készítőben természetesen lesz lehetőségetek Standard, illetve Wild paklikat is készíteni. A paklik gyűjtőoldalra pedig egy szűrési opció fog bekerülni, a "Formátum", ahol Standard és Wild között lehet majd szűrni. Ha egy paklit Kocsmai Verekedéshez vagy boss ellen szántok, akkor a Wild formátumban készítsetek paklit, mert csak ott választhattok majd ilyen opciókat.

Egyéb

A Star Wars-os világos/Alliance, illetve Star Wars-os sötét/Horde témáknál előfordulhatott egy hiba, hogy a mentést követően nem aktiválódott a kiválasztott téma. Ez ki lett javítva!

A pakliknál a lapok kiiratása javított kinézetet kapott.

pakli változások még több pakli változás

Képre kattintva nagyobb lesz

A változások javaslatok/visszajelzések alapján készültek! A jövőben is várunk természetesen bármilyen ötletet, hiszen igyekszünk megvalósítani!

Az eredeti ötletért köszönet Haromszog nevű felhasználónknak, további javaslatokat köszönjük Biros nevű felhasználónknak! Az eredeti javaslat ide kattintva tekinthető meg a  fórumunkban!

Vissza a főoldalra!

hshu design wild standard

További híreink