HírekGrand Tournament kártyák az adat...

Grand Tournament kártyák az adatbázisban (és a pakli készítőben)

Borovi Bence | 2015.08.18 21:20
2560

convert priest lap grand tournament

Egy pár órája már elérhetőek az oldalon a Grand Tournament kártyái és mostanra már az összes kártya le is lett fordítva. Megtekinthetitek őket az adatbázisban, illetve készíthettek paklikat is velük.

Itt megtekinthetitek az összes Grand Tournament kártyát magyar leírással: https://hearthstonehungary.hu/cards/tgt. (A nem gyűjthető (más lapok által megidézett) kártyák is hamarosan elérhetőek lesznek.)

A menüben is könnyedén megtalálhatjátok a Lapok > Kiegészítők menüpontból.

Az összes kártyának az animált változatát is megtekinthetitek, például: Convert.

convert hearthstone kártya

Ha egy kártyát megtekintetek, akkor ott szavazhattok is rá (Varian már +2-nél jár), illetve kedvencetekké is jelölhetitek, ha be vagytok jelentkezve.

A pakli készítőben készíthettek kártyákat a legújabb lapokkal és már szűrhettek a Grand Tournament alapján is, amikor egy paklit készítetek.

Mostantól a Grand Tournament lapjai is könnyedén linkelhetőek [ ]-k használatával: Varian Wrynn, Void Crusher, Holy Champion, Chillmaw.

A pakli készítőben egy új ikon is jelzi a Grand Tournament lapjait:

új tgt ikon

Ne feledjétek, hogy a kártyaadatbázisban már képek és szöveg alapján is láthatjátok együtt a kártyákat, illetve könnyedén válthattok a két nézet között az oldal újratöltése nélkül:

the grand tournament

the grand tournament magyar leírással

Megjegyzés: A képeknél csak annyi kártyának a képe töltődik be, amennyit éppen láttok, hogy a mobilnet se fogyjon el és lassú internetkapcsolat mellett is gyorsan betöltődjön az oldal.

Vissza a főoldalra!

hshu adatbázis grandtournament kártya

További híreink