HírekGratulálunk VKLiooon-nek a Grand...

Gratulálunk VKLiooon-nek a Grand Finals nyertesének, HSHU játék eredmények

Borovi Bence | 2019.11.03 16:00
2013

VKLiooon Grand Finals

VKLiooon nyerte a a Hearthstone Grand Finals-t a 2019-es BlizzConon, ami a játék legfontosabb versenye, hiszen a Hearthstone világ 8 legjobb játékosa csapott össze. Gratulálunk a győzelméhez!

 

A Grand Finals első napját ide kattintva nézhetitek meg, a második napot (elődöntőkkel, és döntővel) pedig ide kattintva láthatjátok.

Történelmi eseménynek lehettünk tanúi ezen az elképesztő versenyen, hiszen egy női játékos nyerte meg a bajnokságot! Xiaomeng "VKLiooon" Li a 2017-es Világbajnokot már a legelején 2-0-ra legyőzte, majd Fenomeno ellen is 2-0-ás győzelmet aratott. Casie-vel szemben már egy sokkal kiélezettebb versenyt láthattunk, melyet végül 3-2-re sikerült megnyernie - ez volt az elődöntő.

A döntőben bloodyface-szel került össze, de egyáltalán nem okozott gondot neki. Az első meccsen az Evolve Shamanjával 6 kör alatt meg is nyerte a játékot bloodyface Quest Druidjával szemben. A következő mérkőzés már keményebb volt, bloodyface jobban kezdett a Quest Shamanjával, de a kínai lány végül átvette a harctér irányítását a Malygos-os Quest Druidjával, és a második meccs is az övé lett. Következett a harmadik játszma, ahol az amerikai játékos visszatért a Quest Druidjához, Liooon viszont már csak egy paklival, a Highlander Hunterével játszhatott, ami az egész bajnokság egyetlen Hunter paklija volt. Elképesztően könnyedén megnyerte ezt a meccset is, már a 6. körben majdnem végzett ellenfelével, de végül a 8. körben sikerült teljesen kivégeznie.

VKLiooon tehát magabiztosan 3-0-ára megnyerte a döntőt, és ezzel ő lett a 2019-es Hearthstone Grand Finals győztese!

Azt szeretném mondani az összes lánynak, aki esportról, versenyről, és dicsőségről álmodozik, hogyha meg akarod csinálni és hiszel magadban, akkor egyszerűen felejtsd el milyen nemű vagy, és csináld!" - VKLiooon

Surrender (Dél-Korea) tom60229 (Taiwan) PNC(Argentína) bloodyface (USA)
Surrender tom60229 PNC bloodyface
Fenomeno (Görögország) Casie (Németország) VKLiooon (Kína) Leaoh (Kína)
Fenomeno Casie VKLiooon Leaoh

A kasztok arányát tekintve látható, hogy az összes kaszt nem volt éppen a legjobb arányban jelen a versenyen. Például Mage és Warlock egyáltalán nem is szerepelt, de Hunter is csak egy volt, bár azt pont a nyertes hozta. Shamannal és Priesttel pedig mindenki készült.

VKLiooon, a nyertes paklijai:

Malygos Quest Druid 13980

Pakli megtekintése

Evolve Shaman 4900

Pakli megtekintése

Combo Priest 5340

Pakli megtekintése

Highlander Hunter 15340

Pakli megtekintése

Hearthstone Hungary nyereményjáték

A pontszámokat megtekinthetitek a profilotokban a kvízeknél, illetve a következő linken: BlizzCon 2019 játék (https://hearthstonehungary.hu/game/blizzcon2019) - Menüből is eléritek: Továbbiak > Játékok > Összes játék megtekintése > BlizzCon 2019

A pontszámok a következőképpen jártak:

  • 5-8. helyezettek eltalálása: Egy találat 1 pontot ér (összesen 4 pont szerezhető).
  • 3-4. helyezett eltalálása: 3 pontot ér.
  • 2. helyezett eltalálása: 4 pontot ér.
  • 1. helyezett eltalálása: 6 pontot ér.
  • Összesen 20 pont szerezhető.

Mivel pontosan nem fogjuk tudni meghatározni, hogy melyik játékosé az 5., 6., 7., és 8., hely, ezért a legelején kieső négy játékos mindegyikéért jár egy pont, ha azokat az 5.-8. hely közé tippeltétek. Ugyanez a helyzet a 3., és a 4. helyezettel is.

20 pont senkinek sem járt, tehát a pontos sorrendet senkinek sem sikerült eltalálnia, és mindössze egy játékos ért el 16 pontot, utána mindössze 9 pontot elért játékosok következnek.

Nyertesek:

  • Koeman - 16 pont, igazán nagyon ügyesen tippelt, majdnem mindent sikerült eltalálnia!
  • Madnezz - 9 pont
  • assur - 9 pont

A játék lényege igazából csak a tippelés volt, de a három legjobbnak felajánlunk egy arany profilképet, amit itt az oldalon lehet használni. (választható: a játék összes alternatív hőse), ez automatikusan tartalmaz arany profilkép keretet is, melyet bármely profilképetekhez felhasználhattok.

A nyerteseket már értesítettük.

Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

masters esport hshu blizzcon2019 blizzcon

További híreink