HírekHamarosan: De mégis mikor?

Hamarosan: De mégis mikor?

Borovi Bence | 2014.03.07 12:00
2789

Az elmúlt napokban többször is hallottuk Blizzardtól a rettegett "Soon", vagyis hamarosan szót. Vajon mennyire hamar várhatóak az arany hősök, illetve a béta vége?

 

Sokan nyilván ismeritek Blizzard-ot és néha a Soon™ náluk éveket - de legjobb esetben is hónapokat - jelent.

Pár napja Zeriyah tájékoztatott mnket, hogy nem sokára véget ér a béta. Természetesen többen felvetették a kérdést, hogy ez megint hónapokat jelent?

Azonban szerencsére Zeriyah jó hírt közölt, hogy a "hamarosan" nem hónapokat jelent.

Egy hete az új kártya hátlapokról láthattunk képeket.

Tegnap pedig az arany hősöket tekinthettük meg.

Az arany hősök, és az új kártya hátlapok is a legközelebbi nagy patch-ben fognak érkezni, ami nyilvánvalóan a játék megjelenése (béta vége) előtt fog megtörténni , hiszen ha ott még problémák merülnének fel, akkor azokat még a bétában javítanák és nem a "végleges verzióban".

Már csak az a nagy kérdés, hogy mikor várható a patch? Szerintem a negyedik tesz szezon végén, tehát április 1-én az USÁ-ban és április 2-án Európában. Igaz április 1-én nem szoktak nagy patch-eket kiadni (bolondok napja), inkább valami poénos dologgal készülnek, de sose lehet tudni. Ti mit gondoltok? Továbbá mit szeretnétek még látni a Hearthstone-ban újításként? (hozzászólásaitokat várjuk itt a honlapon, vagy a facebook csoportban megoszott bejegyzésnél)

Még valami: Blizzard nem a játékosok idegesítésére használja a Soon™-t. Legtöbb esetben ezt a szót azért használják, mert akármilyen keményen is dolgoznak nem tudják, hogy mikor készülnek el és nem akarják, hogy rosszabb minőségű munkát adjanak ki a kezük közül. Ha megadnának egy pontos dátumot és közben valami rosszul sülne el, akkor ha tartanák magukat az adott időponthoz, rosszabb minőségű játékot kapnánk, egy előre meghatározott dátumot eltolni pedig nagyon hülyén néz ki. Ezért marad a Soon™, hiszen így nem ígértek semmit, csak tudhatjuk, hogy egyszer majd kész lesz és nagyon jó lesz, mindössze ki kell várnunk.

Vissza a főoldalra!

hamarosan blizzard

További híreink