HírekHamilton Chu is távozott a Blizz...

Hamilton Chu is távozott a Blizzardtól

| 2392

Hamilton Chu

Hamlitlon Chu, a Hearthstone ügyvezető producere is távozott a Blizzardtól Ben Brode-dal egy időben.

Ő természetesen nem szerepelt olyan sokat, mint Ben Brode, de azért néha-néha hallottunk felőle és egyébként nagyon is fontos szerepet töltött be a Hearthstone csapatban. Ő irányította a Hearthstone stratégiai és üzleti műveleteit.

Hamliton Chu alig néhány órája reagált Twitteren Ben Brode távozására:

Blizzard Entertainment Tweet-jeinek a fordítása

A mai az utolsó napom a Blizzardnál! Köszönöm mindenkinek a sok közös nevetés és szórakozást. Hiányozni fogtok! @bdbrode

Furcsa! Az volt az én utolsó napom is... @hamiltonchu

A Twitteren Hamilton Chu és Ben Brode is ugyanazt a bemutatkozó szöveget adta meg: Valami újba kezdenek. Tehát nyilván mindketten ugyanoda mentek, de az sincs kizárva, hogy mások is távoztak a Hearthstone csapatból, hiszen nem kell mindenkinek bejelentenie, ha kilép a Blizzardtól.

Dean Ayala, a Hearthstone Senior Game Designere pedig azt írta Twitteren vasárnap este, hogy "furcsa nap lesz a hétfő".

A Credits lapok közben bekerültek az adatbázisunkba és már el is éritek a kártyák oldalon a Credits lapok gombra kattintva, illetve az összes kártyánál a szűrőket használva (nem gyűjthető lapok, illetve Credits lapok a kiegészítők szűrő alján).

Ezeket a kártyákat is tudjátok már linkelni []-kkel: Ben Brode, Hamilton Chu, Dean Ayala. Összesen 87 ilyen kártya van, tehát ennyien dolgoznak/dolgoztak a Hearthstone-on. Már a képek is elérhetőek az adatbázisunkban a Credits lapokhoz, bár sok kártyához nincs kép.

Ben Brode kártya Hamilton Chu kártya

Vissza a főoldalra!

hamiltonchu hearthstone

További híreink