HírekHearthstone Hungary: Hivatalos magy...

Hearthstone Hungary: Hivatalos magyar Hearthstone rajongói oldal

Beküldve: , által. Megtekintve:2328

Blizzard Entertainment

Hatalmas öröm számunkra ez a nap. Részesei lettünk a Blizzard hivatalos fansite (rajongói oldal) programjának.

Ezt természetesen leginkább Nektek - az olvasóinknak - köszönhetjük, hiszen látogatók és hozzászólások nélkül sohasem lehettünk volna hivatalos oldal.

Ennek köszönhetően azonnal értesülni fogunk a Hearthstone-nal kapcsolatos legfrissebb újításokról, exkluzív fejlesztői interjúkra is lesz lehetőségünk és lehetséges, hogy ajándékokat is oszthatunk ki látogatóink között.

Természetesen azzal mi is tisztában vagyunk, hogy a Hearthstone nem olyan nagy játék, mint a World of Warcraft vagy a Diablo, de amennyiben bármiféle ajándékot kapnánk természetesen azonnal értesítünk Titeket.

Azonban sok szabály is vonatkozik ránk, amiket be kell tartnunk. Arra szeretnénk kérni benneteket, hogy kerüljétek az illegális linkek, cheat-ek, botok megosztását, mert ezek nem engedélyezettek és törölve lesznek.

Ileltve ezenkívül hamarosan egy nagyobb bejelentéssel is készülünk számotokra, melyről részletesebb leírást a közeljövőben olvashattok az oldalon.


Hearthstone Hungary

A Hearthstonehungary.hu Magyarország legrégebbi Hearthstone rajongói oldala, jelenleg átlagosan napi 1200 látogatóval (szerdai napokon általában 1600-1800 Naxxramas miatt). A kártyaadatbázisunkban megtalálható az összes kártya és ellenség (ez 665 lapot jelent az ellenségeket is beleértve). Az oldalon bárki használhatja a pakli készítőt (melyet rendszeresen használtok is), a kártya készítőt, megadhattok stream-eket (jelentkezhettek HearthCup versenyeinkre) és szinte minden információt megtalálhattok a Hearthstone-nal kapcsolatosan magyarul a Hearthstone Wiki-ben!

Napokon belül érkezik az AJAX-os szavazás, a regisztráció és néhány másik újítás is.

Reméljük, hogy ezek az újítások is hasznosnak bizonyulnak és továbbra is szívesen látogattok az oldalra!

Vissza a főoldalra!

hearthstonehungary blizzard

További híreink