HírekHearthstone Patch 25.6: Festival...

Hearthstone Patch 25.6: Festival of Legends előrendelés, ingyenes Legendary, speciális esemény, BG változások

Borovi Bence | 2023.03.14 21:00
1839

Hearthstone Patch 25.6

Érkezik a 2023-as év első kiegészítője és hatalmas buli lesz, sőt egy igazi turnéra készülhettek! Jön E.T.C. és nagyon metál lesz!

 

A 25.6-os patch már aktív!

Összefoglaló:

 • Előrendelhető az új kiegészítő: Festival of Legends. A megjelenés áprilisban lesz, 145 új lap érkezik.
  • Összefoglaló cikkünk az új kiegészítőről - amit folyamatosan frissítünk új lapokkal - ide kattintva érhető el!
 • Lépjetek be március 14-étől, hogy megkapjátok az ingyenes Legendary-t, E.T.C., Band Manager-t!
 • Új kulcsszó - Finale: A Finale képesség akkor aktiválódik, ha minden Manádat elköltöd a finálés lap kijátszásakor, hiszen minden nagyszerű zenész tudja, hogy nagy durranással illik befejezni minden koncertet!
 • Új örökzöld Priest kulcsszó - Overheal: Az Overheal képesség akkor aktiválódik, ha az Overheal-es lény több gyógyítást kap, mint amire szüksége van a teljes gyógyuláshoz. Ez a képesség a Priest Core szettbe is bekerül.
 • Minden kaszt kap egy legendás előadót, mindegyik kaszt legendás előadója más zenei műfajt képvisel.
 • Minden kaszt kap egy hangszert, ami egy fegyver. Ezek többsége Deathrattle effektel rendelkezik, ami fejlődik, míg a fegyver (hangszer) játékban van.
 • Kiemelkedő szólisták: A szólisták klyan lények, akik extra képességgel rendelkeznek, míg szólóban vannak, vagyis nincs rajta kívül más lényed a harctéren.
 • Speciális esemény március 14-től március 28-ig: Válasszatok ki egy headliner-t és teljesítsétek a hozzátartozó küldetéseket.
  • Jutalmak: Három kasztspecifikus kártyacsomag, egy Festival of Legends kártyacsomag és egy hős portré a kiválasztott headlineredhez!
 • Új Battle Bash: Corgi
 • Visszatértek a Battlegrounds Buddy-k.
  • A hősök mostantól 30 Élettel kezdenek (kivéve Patchwerk-et) és az Armor Tierek eltávolításra kerülnek. Helyettük minden hős kap valamennyi Armort 5 és 20 között.
  • A Tier 5-ös fejlesztés mostantól 11 Goldról indul (9 helyett).

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Festival of Legends előrendelés

A Hearthstone legújabb kiegészítője a Festival of Legends idén áprilisban érkezik! Azeroth legnagyszerűbb zenésze, E.T.C, egy hatalmas zenei fesztivált állít össze, ahol minden idők legjobb előadió lépnek fel 11 különböző zenei műfajban - mindegyik saját Legendary zenésszel és dal spell-el. Készüljetek a megnyitóra, mert a fesztivál már közel van!

145 új kártyával érkezik az új zenés kiegészítő! Készüljetek és rendeljetek elő:

Festival of Legends előrendelés

ELŐRENDELÉS

Lépjetek be és megkapjátok az E.T.C., Band Manager-t ingyenesen

Lépjetek be és már a Tiétek is az ingyenes E.T.C., Band Manager Legendary kártya!* E.T.C-vel egy három tagú kártya együttest állíthattok össze a pakli készítés során**, majd amikor az idő elérkezett az előadás (a meccs) során, akkor felhívhatjátok az egyik banda tagot a színpadra (a harctérre).

E.T.C., Band Manager

Fiókonként egy szerezhető. A 26.6-os patch után E.T.C., Band Manager az első Festival of Legends kártyacsomag része lesz, és már nem a bejelentkezésért fog járni.

** E.T.C.-nek az együttese a szokásos pakli készítési szabályokat követi, vagyis nem használhatod arra az együttest, hogy extra Legendary kártya másolatokat kapjatok, vagy kártyákat más kasztoktól. Bármelyik kártya bekerülhet az együttesbe, nem csak lények, de bizonyos kártyák nem elég jók az együtteshez. Ilyen kártyák a Starts of Game lapok, Maestra of the Masquerade, Whizbang the Wonderful, Zayle, Shadow Cloak és a Galakrondok; ezek  lapok ki vannak tiltva az együttesekből. A Galakrondok várhatóan később csatlakozhatnak majd együttesekbe, miután kapnak egy kis hibajavítást. Továbbá E.T.C., Band Manager-t nem lehet draftolni az arénában és nem szerepel a Duels pakli készítőben, illetve a Duels kártya kalapokban sem.

Kártya változások

A Test Subject többé nincs kitiltva a Wild-ból és megváltozott a szövege.

 • Régi: Deathrattle: Az összes spellt visszateszi a kezedbe, amit ezen a lényen elhasználtál.
 • Új: Deathrattle: Az összes spellt belekeveri a paklidba, amit ezen a lényen elhasználtál.

Test Subject

A Test Subject a 25.6-os patch megjelenésétől kezdve két héten át teljes kraftolási áron lesz betörhető.

Csatlakozzatok a Headliner turnéjához

Festival of Legends turné

Melegítsetek be a Festival of Legends előtt egy speciális játékon belüli eseménnyel. Válasszatok ki egy headlinert, akinek követitek a turnéját, amíg el nem ér a Festival of Legends-re. Március 14-étől március 28-áig teljesítsetek napi és speciális esemény küldetéseket, hogy esemény XP-t kapjatok a kiválasztott headlineretek jutalom térképén.

Mindegyik headliner különböző kasztokhoz tartozik és ahhoz megfelelő küldetéseket is fogtok kapni az esemény jutalom térképén, úgyhogy eszerint válasszatok!

Jutalmak: Három kasztspecifikus kártyacsomag, egy Festival of Legends kártyacsomag és egy hős portré a kiválasztott headlineredhez!

Ne aggódj, hogy a többi headliner koncertjeiről lemaradsz, azok a hős portrék megvásárolhatóak lesznek a Shop-ban a 26.0-ás patch-től kezdve.

Új Battle Bash: Corgi Cup gyűjtemény

Egy új Battle Bash érkezik a Corgi rajongók számára epikus Strike-kal, epikus harctérrel, öt különböző epikus hős portréval, egy Rare kocsmárossal és két szettnyi Rare Emote-tal. Amint megvásároljátok ezt a Battle Bash-t, rögtön feloldotok 2 kalapácsot, amivel véletlenszerű jutalmakat szerezhettek a gyűjteményből. Minden egyes Top 4-es helyezésed egy további kalapácsot old fel a Batttle Bash időszaka alatt.

Battle Bash: Corgi

Március 21-én mindenki kap egy ingyenes kalapácsot! Ez azt is jelenti, hogy azoknak, akik megvásárolták, csak 7 Top 4-es győzelemre lesz szükségük ahhoz, hogy mindent feloldhassanak.

Battlegrounds változások

Általános változások

 • A Battlegrounds Buddy-k visszatértek!
 • A hősök mostantól 30 Élettel kezdenek (kivéve Patchwerk-et) és az Armor Tierek eltávolításra kerülnek. Helyettük minden hős kap valamennyi Armort 5 és 20 között.
 • A Tier 5-ös fejlesztés mostantól 11 Goldról indul (9 helyett).
 • Néhány Buddy-nak megváltozott a lénytípusa, mióta a Buddy-k legutóbb itt jártak.

A Buddy-k visszatértek és jobbak, mint valaha!

Azok a hősök is kapnak haverokat, akiknek eddig nem voltak!

A Buddy-k mostantól kissé másképpen működnek. Megszűnik a bonyolult Buddy Meter, helyette egy Buddy Button érhető el, amit bármikor megnyomhatsz, hogy megkapd a Buddy-kat. A Buddy Button kezdeti költsége a Buddy-d Tavern Tierje alapján kerül meghatározásra és minden egyes győzelmed, illetve döntetlen meccsed után 3-mal kevesebb Goldba kerül, illetve vereség után 2-vel kerül kevesebbe.

Buddy

Akárcsak a korábbi Buddy Meter esetében, úgy a Buddy Button is kétszer lesz aktiválható egy meccsen. Amikor először megnyomod, kapsz egy msáolatot a Buddy-dból, mikor másodjára használod a gombot, akkor két másolatot kapsz. A gomb megnyomásának költsége visszaáll a kezdő költségre, illetve egy kissé drágább is lesz, miután egyszer megnyomtad. Így előre tervezhetsz és kiválaszthatod a legértékesebb időpontotot a Buddy-d számára!

Tavern Tier Kezdetleges költség Második használat kezdetleges költsége
1 11 13
2 13 15
3 15 17
4 17 19
5 19 21
6 21 23

Új hős

E.T.C., Band Manager

 • Hero Power - Sign a New Artist (4 Gold): Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Buddy-t. (Feloldódik Tier 2-nél.)
  • Fejlesztői megjegyzés: Annak érdekében, hogy nem kívánt és hatástalan együttműködések ne történjenek meg, a “Sign a New Artist” Buddy kalap ugyanazokkal a korlátozásokkal rendelkezik, mint a Friend of a Friend.

Sign a New Artist

 • Buddy – Talent Scout (Tavern Tier 5)
  • 4 Támadás, 4 Élet. Battlecry: Make a Buddy Golden.

Talent Scout Talent Scout Golden

E.T.C., Band Manager garantált lesz minden egyes meccsen a Patch 25.6 megjelenését követő két héten át.

Hero Power változások

Shudderwock – Snicker-snack

 • Régi: [1 Gold] Egy 1/1-es Shudderling-et ad a kezedbe, ami megismétli az összes Battlecry-t, amit kijátszottál. (Kétszer egy meccsen).
 • Új: [0 Gold] Aktiválja az egyik lényed Battlecry-át.
 • Fejlesztői megjegyzés: Shudderwock továbbra is ki van tiltva a Beast lobbikból.

Snicker-Snak

Queen Wagtoggle – Wax Warband

 • Régi: [1 Gold] Minden lénytípusból az egyik lényednek +1/+1-et ad.
 • Új: Passzív. Harc kezdetén: 3 különböző típusú lényednek a Tavern Tier-üknek megfelelő értékeket ad.

Wax Warband

Új Buddy-k

Queen Azshara – Imperial Defender

 • [Tavern Tier 3, Naga] 2 Támadás, 4 Élet. Miután elhasználsz egy Spellcraft spell-t egy másik lényen, elhasználod ezen is.

Imperial Defender Imperial Defender Golden

Ozumat – Tamuzo

 • [Tavern Tier 3, Beast] 4 Támadás, 4 Élet. Avenge (2): Fejleszti a 'Tentacular'-t +1/+1-gyel.

Tamuzo Tamuzo Golden

Lady Vashj - Coilfang Elite

 • [Tavern Tier 2, Naga] 3 Támadás, 4 Élet. Miután egy Spellcraft-os lény megjelenik Bob Kocsmájában, kapsz egy másolatot annak a spelljéből.

Coilfang Elite Coilfang Elite Golden

Heistbaron Togwaggle – Waxadred, the Drippy

 • [Tavern Tier 4, Dragon-Elemental] 7 Támadás, 5 Élet. Battlecry: Felfrissíti Bob Kocsmáját a legmasabb Tierű lénnyel minden egyes ellenfeled legutóbbi lényeiből.

Waxadred, the Drippy Waxadred, the Drippy Golden

Murloc Holmes – Watfin

 • [Tavern Tier 3, Beast] 2 Támadás, 6 Élet. Miután helyesen kitaláltad a 'Detective for Hire'-rel, kapsz egy sima másolatot a kitalált lényből.

Watfin Watfin Golden

Sire Denathrius – Shady Aristocrat

 • [Tavern Tier 2] 2 Támadás, 2 Élet. Battlecry: Felfedezel (Discover mechanizmus) egy Quest-et. Teljesítsd, hogy megszerezz egy 8 Gold-ot érő Pouch-ot.
 • Megjegyzés: Egy későn észrevett hiba miatt Sire Denathrius (és a Shady Aristocrat) ideiglenesen ki lett tiltva.

Shady Aristocrat Shady Aristocrat Golden

Sylvanas Windrunner – Nathanos Blightcaller

 • [Tavern Tier 5, Undead] 3 Támadás, 6 Élet. Battlecry: Eltávolítja az egyik lényedet. Annak az értékeit megkapják a szomszédjai.

Nathanos Blightcaller Nathanos Blightcaller Golden

The Jailer – Mawsorn Soulkeeper

 • [Tavern Tier 3, Undead] 3 Támadás, 3 Élet. Deathrattle: Megidéz 3 véletlenszerűen kiválasztott Tier 1-es lényt.

Mawsworn Soulkeeper Mawsworn Soulkeeper Golden

Enhance-o Mechano – Enhance-o Medico

 • [Tavern Tier 2, Mech] 2 Támadás, 3 Élet. A Taunt-tal, Reborn-nal, Windfury-val, vagy Divine Shield-del rendelkező Bob Kocsmájában lévő lények +1/+1-et kapnak minden egyes képességük után.

Enhance-o Medico Enhance-o Medico Golden

Professor Putricide – Festergut

 • [Tavern Tier 4, Undead] 5 Támadás, 2 Élet. Deathrattle: Megidéz egy véletlenszerűen kiválasztott Undead Creation-t.

Festergut Festergut Golden

Teron Gorefiend – Shadowy Construct

 • [Tavern Tier 3, Undead] 3 Támadás, 4 Élet. Miután az egyik lényed meghal, a szomszédjainak +1/+1-et ad.

Shadowy Construct Shadowy Construct Golden

Buddy változások

Drek'Thar - Frostwolf Lieutenant

 • [Tavern Tier 3] 7 Támadás, 4 Élet. Avenge (3): A Bob Kocsmájában lévő lények +1 Támadással rendelkeznek a meccs hátralévő részében.

Frostwolf Lieutenant Frostwolf Lieutenant Golden

Vanndar Stormpike – Stormpike Lieutenant

 • [Tavern Tier 3] 4 Támadás, 7 Élet. Avenge (2): A Bob Kocsmájában lévő lények +1 Élettel rendelkeznek a meccs hátralévő részében.

Frostwolf Lieutenant Frostwolf Lieutenant Golden

Elise Starseeker – Jr. Navigator

 • [Tavern Tier 2] 3 Támadás, 3 Élet. Battlecry: Lecsökkenti a Hero Power-ed költségét 2-vel.

Jr. Navigator Jr. Navigator Golden

Galewing – Flight Trainer

 • [Tavern Tier 3] 3 Támadás, 4 Élet. A repülési útvonalaid kétszer aktiválódnak.

Flight Trainer Flight Trainer Golden

Queen Wagtoggle – Elder Taggawag

 • [Tavern Tier 4] 5 Támadás, 3 Élet. Battlecry: 1 Goldot kapsz annyiszor, ahány lénytípussal rendelkezel.

Elder Taggawag Elder Taggawag Golden

Silas Darkmoon – Burth

 • [Tavern Tier 4] 3 Támadás, 6 Élet. Amikor felfedezel (Discover mechanizmus) egy lényt, +4/+4-et ad neki és +1/+1-gyel fejleszti ezt.

Burth Burth Golden

Aranna Starseeker – Sklibb, Demon Hunter

 • [Tavern Tier 2] 4 Támadás, 4 Élet. Miután megvásárolsz egy lényt, a következő Refresh-ed 0-ba kerül.

Sklibb, Demon Hunter Sklibb, Demon Hunter Golden

The Lich King – Arfus

 • [Tavern Tier 3, Beast-Undead] 4 Támadás, 3 Élet. Miután az egyik lényed Reborn-ol, ennek a lénynek a Támadását adja neki.

Arfus Arfus Golden

Trade Prince Gallywix – Bilgewater Mogul

 • [Tavern Tier 3] 6 Támadás, 3 Élet. Válassz egyet – Egy lénynek +1 Támadást ad minden egyes ebben a körben elköltött Gold után; vagy +1 Élet.
 • Dev Comment: Néhány Buddy-nak megváltoztak a képességeik hasonló, nem Battlecry-os képességekre, amitől a játékmódjuk tulajdonképpen ugyanolyan marad, de mégsem lesznek túlságosan erőteljesek Brann-nel.

Bilgewater Mogul Bilgewater Mogul Golden

Tickatus – Ticket Collector

 • [Tavern Tier 4] 6 Támadás, 6 Élet. Amikor eladod ezt, felfedezel (Discover mechanizmus) egy Darkmoon Prize-t a következő prize körödből.

Ticket Collector Ticket Collector Golden

Yogg-Saron – Acolyte of Yogg-Saron

 • [Tavern Tier 3, Murloc] 5 Támadás, 4 Élet. Amikor eladod ezt, megpörgeted a Wheel of Yogg Saron-t.

Acolyte of Yogg-Saron Acolyte of Yogg-Saron Golden

Cariel Roame – Captain Fairmount

 • [Tavern Tier 4] 7 Támadás, 5 Élet. Válassz egyet - A ‘Conviction' további +2 Támadást ad a meccs hátralévő részére; vagy +2 Élet.

Captain Fairmount Captain Fairmount Golden

Millificent Manastorm – Elementium Squirrel Bomb

 • [Tavern Tier 4, Mech] Deathrattle: 2-t sebez egy véletlenszerűen kiválasztott ellenséges lénynek annyiszor, ahány Mech-ed halt meg ebben a harcban.

Elementium Squirrel Bomb Elementium Squirrel Bomb Golden

Master Nguyen – Lei Flamepaw

 • [Tavern Tier 1] 2 Támadás, 5 Élet. A ‘Power of the Storm' 3 lehetőséget ajánl fel 2 helyett.

Lei Flamepaw Lei Flamepaw Golden

Captain Hooktusk – Raging Contender

 • [Tavern Tier 1] 4 Támadás, 2 Élet. A ‘Trash for Treasure' 3 lehetőséget ajánl fel 2 helyett.

Raging Contender Raging Contender Golden

Új lények

Poetic Pen Pal

 • [Tavern Tier 2] 2 Támadás, 4 Élet. Battlecry: Lecsökkenti a költségét a következő Buddy-dnak 2-vel.

Poetic Pen Pal Poetic Pen Pal Golden

Leeching Felhound

 • [Tavern Tier 3, Demon] 3 Támadás, 3 Élet. Ennek megvásárlása Életbe kerül Gold helyett.

Leeching Felhound Leeching Felhound Golden

Fireworks Fanatic

 • [Tavern Tier 4] 4 Támadás, 3 Élet. Amikor megidézel egy lényt, amivel már rendelkezel, akkor a többi lényed +1/+1-et kap.
 • Fejlesztői megjegyzés: Ez a képesség akkor aktiválódik, amikor egy lény kerül a kezedbe és már van egy lényed ugyanazzal a névvel kijátszva, vagy a kezedben.

Fireworks Fanatic Fireworks Fanatic Golden

Dr. Boombox

 • [Tavern Tier 4, Mech] 7 Támadás, 1 Élet. Deathrattle: 7-et sebez a 2 legközelebbi ellenséges lényeknek.

Dr. Boombox Dr. Boombox Golden

Sly Raptor

 • [Tavern Tier 4, Beast] 1 Támadás, 3 Élet. Deathrattle: Megidéz egy másik véletlenszerűen kiválasztott Beast-et. Annak az értékeit 7/7-re állítja.

Sly Raptor Sly Raptor Golden

Gem Smuggler

 • [Tavern Tier 4, Quilboar] 3 Támadás, 4 Élet. Battlecry: Kijátszik egy Blood Gem-et az összes többi Quillboard-odon.

Gem Smuggler Gem Smuggler Golden

Bonemare

 • [Tavern Tier 5, Undead-Beast] 5 Támadás, 5 Élet. Battlecry: Az egyik lényednek +4/+4-et és Taunt-ot ad.

Bonemare Bonemare Golden

Lény változások

Shell Collector

 • Régi: 3 Támadás, 1 Élet
 • Új: 2 Támadás, 1 Élet

Shell Collector Shell Collector Golden

Annihilan Battlemaster

 • Régi: Battlecry: +1 Életet kap annyiszor, ahány Élete hiányzik a hősödnek.
 • Új: Battlecry: +2 Életet kap annyiszor, ahány Élete hiányzik a hősödnek.
 • Dev Comment: This change is to compensate for the decrease in Heroes' maximum base Élet.

Annihilan Battlemaster Annihilan Battlemaster Golden

Elérhető lények változásai

 • Tarecgosa a Tavern Tier 3-ból a Tavern Tier 4-be került.
 • Rendle the Mistermind, a Kaboom Bot, a Savannah Highmane, és a Houndmaster el lett távolítva az elérhető lények közül.

Armor és Buddy Tier változások

Az új Buddy rendszerrel a legtöbb Buddy-nak a Tavern Tier-je is megváltozott, továbbá az Armor Tierek megszűntek. Mostantól minden hős kap egy bizonyos mennyiségű Armor-t 5 és 20 között. Íme az új értékek:

Hős név Armor Buddy név Buddy Tavern Tier
A.F. Kay 15 Snack Vendor Tavern Tier 4
Al'Akir 13 Spirit of Air Tavern Tier 3
Alexstrasza 15 Vaelstrasz Tavern Tier 4
Ambassador Faelin 13 Submersible Chef Tavern Tier 5
Aranna Starseeker 17 Sklibb, Demon Hunter Tavern Tier 2
Arch-Villain Rafaam 10 Loyal Henchman Tavern Tier 3
Bru'kan 16 Spirit Raptor Tavern Tier 4
C'Thun 10 Tentacle of C'Thun Tavern Tier 2
Captain Eudora 15 Dagwik Stickytoe Tavern Tier 4
Captain Hooktusk 10 Raging Contender Tavern Tier 1
Cariel Roame 13 Captain Fairmount Tavern Tier 4
Chenvaala 15 Snow Elemental Tavern Tier 4
Cookie the Cook 8 Sous Chef Tavern Tier 2
Dancin' Deryl 18* Asher the Haberdasher Tavern Tier 3
Death Speaker Blackthorn 15 Death's Head Sage Tavern Tier 4
Deathwing 13 Lady Sinesta Tavern Tier 3
Dinotamer Brann 15 Brann's Epic Egg Tavern Tier 2
Drek'Thar 13 Frostwolf Lieutenant Tavern Tier 3
Edwin VanCleef 17 SI:7 Scout Tavern Tier 3
Elise Starseeker 12 Jr. Navigator Tavern Tier 2
Enhance-o Mechano 15 Enhance-o Medico Tavern Tier 2
E.T.C., Band Manager 10 Talent Scout Tavern Tier 5
Forest Warden Omu 12 Evergreen Botani Tavern Tier 5
Fungalmancer Flurgl 12 Evergreen Botani Tavern Tier 5
Galakrond 13 Apostle of Galakrond Tavern Tier 3
Galewing 8 Flight Trainer Tavern Tier 3
George the Fallen 10 Karl the Lost Tavern Tier 4
Greybough 16 Wandering Treant Tavern Tier 3
Guff Runetotem 13 Baby Kodo Tavern Tier 4
Heistbaron Togwaggle 15 Waxadred, the Drippy Tavern Tier 4
Illidan Stormrage 13 Eclipsion Illidari Tavern Tier 4
Infinite Toki 14 Clockwork Assistant Tavern Tier 4
Ini Stormcoil 10* Sub Scrubber Tavern Tier 5
Jandice Barov 15 Jandice's Apprentice Tavern Tier 3
Kael'thas Sunstrider 14 Crimson Hand Centurion Tavern Tier 4
King Mukla 14 Crimson Hand Centurion Tavern Tier 4
Kurtrus Ashfallen 15 Living Nightmare Tavern Tier 2
Lady Vashj 10 Coilfang Elite Tavern Tier 2
Lich Baz'hial 13 Unearthed Underling Tavern Tier 4
Lord Barov 12 Barov's Apprentice Tavern Tier 4
Lord Jaraxxus 13 Kil'rek Tavern Tier 3
Maiev Shadowsong 15* Shadow Warden Tavern Tier 2
Malygos 10 Nexus Lord Tavern Tier 3
Master Nguyen 10 Lei Flamepaw Tavern Tier 1
Millhouse Manastorm 8 Magnus Manastorm Tavern Tier 4
Millificent Manastorm 10 Elementium Squirrel Bomb Tavern Tier 4
Mr. Bigglesworth 18 Lil' K.T. Tavern Tier 2
Murloc Holmes 10 Watfin Tavern Tier 3
Mutanus the Devourer 10 Nightmare Ectoplasm Tavern Tier 3
N'Zoth 13 Baby N'Zoth Tavern Tier 5
Nozdormu 15 Chromie Tavern Tier 4
Onyxia 14 Many Whelps Tavern Tier 3
Overlord Saurfang 14 Dranosh Saurfang Tavern Tier 4
Ozumat 16 Tamuzo Tavern Tier 3
Patches the Pirate 10* Tuskarr Raider Tavern Tier 5
Patchwerk 0 Weebomination Tavern Tier 4
Professor Putricide 13 Festergut Tavern Tier 4
Pyramad 14 Titanic Guardian Tavern Tier 4
Queen Azshara 16 Imperial Defender Tavern Tier 3
Queen Wagtoggle 10 Elder Taggawag Tavern Tier 4
Ragnaros the Firelord 13 Lucifron Tavern Tier 5
Rakanishu 16 Lantern Tender Tavern Tier 4
Reno Jackson 15 Sr. Tomb Diver Tavern Tier 2
Rokara 15 Icesnarl the Mighty Tavern Tier 4
Scabbs Cutterbutter 9 Warden Thelwater Tavern Tier 3
Shudderwock 16 Muckslinger Tavern Tier 2
Silas Darkmoon 10 Burth Tavern Tier 4
Sindragosa 15 Thawed Champion Tavern Tier 3
Sir Finley Mrrgglton 13 Maxwell, Mighty Steed Tavern Tier 3
Sire Denathrius 10 Shady Aristocrat Tavern Tier 2
Skycap'n Kragg 15 Sharkbait Tavern Tier 5
Sneed 15 Piloted Whirl-O-Tron Tavern Tier 4
Sylvanas Windrunner 13 Nathanos Blightcaller Tavern Tier 5
Tamsin Roame 13 Monstrosity Tavern Tier 4
Tavish Stormpike 10 Crabby Tavern Tier 5
Teron Gorefiend 10 Shadowy Construct Tavern Tier 3
Tess Greymane 12 Hunter of Old Tavern Tier 4
The Curator 13 Mishmash Tavern Tier 3
The Great Akazamzarak 13 Street Magician Tavern Tier 4
The Jailer 15 Mawsworn Soulkeeper Tavern Tier 3
The Lich King 10 Arfus Tavern Tier 3
The Rat King 10 Pigeon Lord Tavern Tier 1
Tickatus 16 Ticket Collector Tavern Tier 4
Trade Prince Gallywix 10 Bilgewater Mogul Tavern Tier 3
Vanndar Stormpike 10 Stormpike Lieutenant Tavern Tier 3
Varden Dawngrasp 13 Varden's Aquarrior Tavern Tier 3
Vol'jin 10 Master Gadrin Tavern Tier 4
Xyrella 10 Baby Elekk Tavern Tier 4
Y'Shaarj 13 Baby Y'Shaarj Tavern Tier 4
Yogg-Saron, Hope's End 15 Acolyte of Yogg-Saron Tavern Tier 3
Ysera 8* Valithria Dreamwalker Tavern Tier 4
Zephrys, the Great 14 Phyresz Tavern Tier 4

*Ezek a hős rendelkeznek a legnagyobb nyerési arány egyenlőtlenséggel a legrosszabb és a legjobb játékosok között. Ezért az Armormjuk más lesz magas MMR-en a következő módon: a Dancin' Deryl 15 Armorral fog rendelkezni; Ini Stormcoil 13 Armorral; Maiev 10 Armorral; Patches the Pirate 14 Armorral; és Ysera pedig 10 Armorral fog rendelkezni.

Hibajavítások és játék fejlesztések

 • [ Hearthstone ] Frissítve lett a Multicaster kártya szövege, hogy jelezze mennyi kártyát fog húzni (a kártya képessége ettől nem változik).
 • [ Hearthstone ] Ki lett javítva egy hiba, amitől a Gnome Muncher mindig az ellenséges hőst támadta döntetlen esetén.
 • [ Hearthstone] Ki lett javítva egy hiba, amitől a Queensguard számolta azokat a spelleket, amelyek meg lettek gátolva.
 • [ Hearthstone ] Ki lett javítva egy hiba, amitől a 'Choose One' képességek célozhatták a Dormant lényeket.
 • [ Hearthstone ] Ki lett javítva egy hiba, amitől a Scourge Rager meghalhatott mielőtt 'Played', vagy 'Summoned' lényként el lett volna számolva.
 • [ Hearthstone ] Ki lett javítva egy hiba, amitől a Talented Arcanist képessége az eldobott spellekre is hathatott, ha az elsőként kijátszott spell által lettek eldobva.
 • [ Hearthstone ] Ki lett javítva egy hiba, amitől az Avian Watcher nem kapott Taunt-ot a képességétől.
 • [ Battlegrounds ] Ki lett javítva egy hiba, amitől az Enhancification képességek nem maradtak meg a Magnetic során.
 • [ Battlegrounds ] Ki lett javítva egy hiba, amitől több, mint 7 lény is elférhetett a harctéren.
 • [ Mercenaries ] Javítva lett a teljesítmény mobilokon és gyenge specifikációjú eszközökön.
 • [ Mercenaries ] Ki lett javítva egy vizuális hiba az Old Gods Diamond portrékkal kapcsolatosan.
 • [ Mercenaries ] Csomó kincssel és képességgel kapcsolatos hiba lett kijavítva, melyek nem úgy működtek, ahogy kellett volna.
 • [ Solo Content ] Ki lett javítva egy hiba, amitől a Book of Heroes teljesítése után nem járt korona a teljesített kasztra.
 • [ Social ] Hozzá lettek adva a Battlegrounds ellenfelek a “Recent Opponents” listára.
 • [ Social ] Apró grafikai fejlesztések történtek a Friends List felhasználói felületén.
 • [ Cosmetics ] Ki lett javítva egy hiba Varian Wrynn Legendary portréjának animációjával kapcsolatosan.
 • [ Shop ] Támogatott lett a Hong Kong Dollar (HKD).
 • [ Shop ] Ki lett javítva egy hiba, amitől a Shop zárva volt néhány játékos számára Windows-os eszközökön.
 • [ Shop ] Ki lett javítva egy hiba, amitől a Leeroy emote-ot nem tartalmazta a Corgi Cup Fanatics emote csomag.
 • [ Achievements ] Ki lett javítva egy hiba a The Grind Never Stops achievement-tel kapcsolatban. Ha a kártyák különböző körökben lettek kijátszva, akkor nem számolta őket.
 • [ General ] Ki lett javítva egy hiba, ami összeomlásokat okozott az Androidos eszközökön.
 • [ General ] További lokalizációs és kártya szöveg javítások.
 • További hibajavítások, szöveg változások és játék fejlesztések.

Forrás: PlayHearthstone

patch kiegészítő bg

További híreink