HírekHearthstone Szezon 120: Exquisit...

Hearthstone Szezon 120: Exquisite Equinox

Borovi Bence | 2024.03.10 08:00
518

Exquisite Equinox hátlap

2024. március elsején a 120. hivatalos Hearthstone szezon is kezdetét vette és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért, ami az Exquisite Equinox hátlap.

 

Ebben a hónapban mindenki az új lapokkal volt elfoglalva, de március 1-én most is új szezon vette kezdetét, így bár tíz nap késéssel, de mégis a Hearthstone Hungary mutatja be először az új hátlapot.

Mindössze 5 Ranked győzelemre van szükségetek az Exquisite Equinox hátlap megszerzéséhez március 31-éig.

Amint eléritek az 5 győzelmet, azonnal megkapjátok a hátlapot!

Exquisite Equinox hátlap

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Hasznos > Kártya hátlapok menüpont).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezon elején ismét Bronze 10-en fogsz kezdeni, és az előző szezonban elért eredményed alapján kapsz szorzót (annyi csillagot kapsz egy győzelem után, amennyi a szorzód - vereség után is megmarad), majd ahogy haladsz előre ez a szorzó folyamatosan veszít az értékéből, vagyis egyre lassabban fogsz felfelé haladni. Amint eléred azt a rangot, ahol az előző szezont befejezted, ott elfogy a szorzód.

frozen disney

szezon hátlap

További híreink