HírekHearthstone Szezon 122: Glowcap ...

Hearthstone Szezon 122: Glowcap Festival

Borovi Bence | 2024.05.02 09:00
494

Glowcap Festival

2024. május elsején a 122. hivatalos Hearthstone szezon is kezdetét vette és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért, ami a Glowcap Festival hátlap.

 

A Glowcap Fesztivált minden évben május 27-én tartják Outlanden, a gombák világában, vagyis Zangarmarsh zónában, annak is a nyugati részén, Sporeggar városában.

Mindössze 5 Ranked győzelemre van szükségetek a Glowcap Festival hátlap megszerzéséhez május 31-éig.

Amint eléritek az 5 győzelmet, azonnal megkapjátok a hátlapot!

Glowcap Festival hátlap

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Hasznos > Kártya hátlapok menüpont).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezon elején ismét Bronze 10-en fogsz kezdeni, és az előző szezonban elért eredményed alapján kapsz szorzót (annyi csillagot kapsz egy győzelem után, amennyi a szorzód - vereség után is megmarad), majd ahogy haladsz előre ez a szorzó folyamatosan veszít az értékéből, vagyis egyre lassabban fogsz felfelé haladni. Amint eléred azt a rangot, ahol az előző szezont befejezted, ott elfogy a szorzód.

frozen disney

szezon hátlap

További híreink