HírekHearthstone Szezon 5 - Icecrown ...

Hearthstone Szezon 5 - Icecrown dermesztő hidege

Borovi Bence | 2014.08.01 10:00
4394

Icecrown Hearthstone szezon

A mai napon (auguszuts 1-én) éjfélkor elkezdődött az ötödik hivatalos szezon a Hearthstone-ban és az új kártya hátlap Icecrown témájú, (ahogy ezt már korábban is említettük), melyet a szezon végéig, vagyis augusztus 31-éig szerezhetsz meg.

 

Augusztusban, ha ranked meccseket játszol és eléred a 20-as rangot, egy új elképesztően gyönyőrű, Northrend fagyos* tájaira emlékeztető kártya hátlap lesz a jutalmad.

Hearthstone Icecrown hátlap

A hátlapot nem fogod azonnal megkapni, csak a szezon végén, tehát augusztus 31-én 23:59-kor.

Az összes eddig megszerezhető, jelenleg elérhető és majd a későbbiekben megszerezhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

*Figyelem: Hideg okozta fejfájás, reszketés és vacogás társulhat az Icecrown kártya hátlaphoz.

"A szívemen ül a jég." - Frozen - Let It Go (Jégvarász - Legyen Hó) utalás

A júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone ötödik hivatalos szezon - Icecrown dermesztő hidege

szezon hátlap

További híreink