HírekHearthstone Szezon 6 - Fosztogat...

Hearthstone Szezon 6 - Fosztogató kalózok

Borovi Bence | 2014.09.04 09:00
4224

kalózok Hearthstone szezon

Szeptember 1-én éjfélkor elkezdődött a hatodik hivatalos szezon a Hearthstone-ban és az új kártya hátlap a közelgő kalóz napnak köszönhetően (szeptember 19) kalóz témájú, melyet a szezon végéig, vagyis szeptember 30-áig szerezhetsz meg.

 

Ahoy! Mihasznák és fosztogatók, szeptemberben várnak titeket a Hearthstone ranked meccsek, hogy elérjétek a 20-as rangot és megszerezzétek a kalózok* hátlapját! A hátlap megszerzésére szeptember 30-áig van lehetőségetek!

Hearthstone kalózok szezon hátlap

A hátlapot nem fogjátok azonnal megkapni, csak a szezon végén, tehát szeptember 30-án 23:59-kor.

Az összes eddig megszerezhető, jelenleg elérhető és majd a későbbiekben megszerezhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont).

Azt se felejtsd el, hogy minél magasabbra jutsz a rangsoron, annál több csillaggal fogod kezdeni a következő szezont. Tehát ha eléred a 15-ös rangot az egyik szezonban, akkor a következő szezonban már a 21-es rangról fogsz indulni.

Amennyiben a 20-as rangért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Azonban a 20-as rang eléréséért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem éred el a 20-as rangot - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

frozen  disney

*YAAAAARRRRRRRRRRRRR

Az augusztusi hátlap Icecrown témájú, a júliusi hátlap Naxxramas témájú, a júniusi hátlap szivárvány színű, a májusi hátlap Black Temple témájú, az áprilisi pedig Pandaria témájú volt.

Forrás: Battle.net, Hearthstone hatodik hivatalos szezon - Fosztogató kalózok

szezon hátlap

További híreink