HírekHearthstone Szezon 64: Shado-Pan

Hearthstone Szezon 64: Shado-Pan

Borovi Bence | 2019.07.03 09:00
1489

Shado-Pan

Július elsején a 64. hivatalos Hearthstone szezon vette kezdetét és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért.

A Shado-Pan hátlapot a egy Pandárián található frakció, a Shado-Pan inspirálta. Ők a legelitebb panda harcosok, és már nagyon hosszú ideje védelmezik Pandariát a gonosz erőktől, és a Shatól, ami egyre erősödik, minél több a félelem, a düh, a kétségbeesés vagy a harag. Ezt a hátlapot hamarosan hozzá is adhatjátok a gyűjteményetekhez, csak játsszatok júliusban Ranked meccseken és 5 győzelem után a következő szezon kezdetén a tietek lesz.

Shado-Pan Hearthstone

A hátlapot nem fogjátok azonnal megkapni, amint megvan az 5 győzelmetek, csak a következő szezon kezdetén, tehát 2019. augusztus 1-jén 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont - a mai nap folyamán frissíteni fogjuk).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezont mindig pontosan 4 ranggal az előző szezon végi eredményed mögött kezded (Pl.: Rank 8-on fejezted be 2 csillaggal, akkor a következő szezont Rank 12-n kezded 2 csillaggal).

frozen  disney

Vissza a főoldalra!

szezon hátlap

További híreink