HírekHearthstone Szezon 65: A Holló Éve

Hearthstone Szezon 65: A Holló Éve

|
816

A Holló Éve

Augusztus elsején a 65. hivatalos Hearthstone szezon vette kezdetét és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért.

A 2018-as Hearthstone év volt a Holló Éve, és valamilyen rejtélyes oknál fogva most augusztusban a "Holló Éve" névre hallgató hátlapot lehet megszerezni. Csak játsszatok augusztusban Ranked meccseken és 5 győzelem után a következő szezon kezdetén a tietek lesz.

Holló Éve Hearthstone

A hátlapot nem fogjátok azonnal megkapni, amint megvan az 5 győzelmetek, csak a következő szezon kezdetén, tehát 2019. szeptember 1-jén 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont - a mai nap folyamán frissíteni fogjuk).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezont mindig pontosan 4 ranggal az előző szezon végi eredményed mögött kezded (Pl.: Rank 8-on fejezted be 2 csillaggal, akkor a következő szezont Rank 12-n kezded 2 csillaggal).

frozen  disney

Vissza a főoldalra!

szezon hátlap

További híreink