HírekHearthstone Szezon 66: Homokdűné...

Hearthstone Szezon 66: Homokdűnék tengere

Borovi Bence | 2019.09.03 11:00
1052

Vol'dun hátlap - Sea of Dunes

Szeptember elsején a 66. hivatalos Hearthstone szezon vette kezdetét és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért.

Vol'dunban örökös a szárazság, és a hatalmas sivatagok között veszélyes lények, illetve tömérdeknyi csont lelhető fel. A szárazság itt szinte mindenkivel végez, de most megszerezhetitek e száraz vidék hátlapját. Csak játsszatok szeptemberben Ranked meccseken és 5 győzelem után a következő szezon kezdetén a tietek lesz ez a csodálatos sivatagi hátlap.

Sea of Dunes Hearthstone

A hátlapot nem fogjátok azonnal megkapni, amint megvan az 5 győzelmetek, csak a következő szezon kezdetén, tehát 2019. október 1-jén 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont - a mai nap folyamán frissíteni fogjuk).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezont mindig pontosan 4 ranggal az előző szezon végi eredményed mögött kezded (Pl.: Rank 8-on fejezted be 2 csillaggal, akkor a következő szezont Rank 12-n kezded 2 csillaggal).

frozen disney

Vissza a főoldalra!

szezon hátlap

További híreink