HírekHearthstone Szezon 69: Hellfire ...

Hearthstone Szezon 69: Hellfire Peninsula

Borovi Bence | 2019.12.04 14:00
688

Hellfire Peninsula hátlap

December elsején a 69. hivatalos Hearthstone szezon vette kezdetét és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért.

Egy pokoli helyre érkeztetek, ahol hatalmas csata folyik az emberek, az orkok és a démonok között. A homok perzselő, a varázslatok rémisztőek és erőteljesek, de mindössze 5 Ranked győzelemre van szükségetek a Hellfire Peninsula hátlap megszerzéséhez december 31-éig. Sikerülni fog?

Hellfire Peninsula Hearthstone

A hátlapot nem fogjátok azonnal megkapni, amint megvan az 5 győzelmetek, csak a következő szezon kezdetén, tehát 2020. január 1-jén 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont - a mai nap folyamán frissíteni fogjuk).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezont mindig pontosan 4 ranggal az előző szezon végi eredményed mögött kezded (Pl.: Rank 8-on fejezted be 2 csillaggal, akkor a következő szezont Rank 12-n kezded 2 csillaggal).

frozen disney

Vissza a főoldalra!

szezon hátlap

További híreink