HírekHearthstone Szezon 71: Desert Bl...

Hearthstone Szezon 71: Desert Blossom

Borovi Bence | 2020.02.03 11:00
1006

Desert Blossom hátlap

Február elsején a 71. hivatalos Hearthstone szezon vette kezdetét és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért.

Már egyáltalán nem jelenti be a Blizzard az új hátlapokat. 2019. februárjáig minden hónap első napján bemutatták az új hátlapot, azóta már csak a patch notes-ban írtak róla, ha új hátlapok kerültek be a játékba, most viszont már ez sem történt meg. A januári és a februári hátlap csak január 21-én a 16.2-es patch-csel került be a játékba, de a patch notes-ban meg sem említették ezeket, szóval már csak úgy lehet erről tudomásunk, ha belépünk a játékba és megnézzük a hátlapokat. Ezért mostantól nem tudjuk garantálni, hogy minden hónap elején lesz ilyen cikkünk az új hátlapról. A januári már ki is maradt, hiszen nem is volt még hátlap január elején, és várhatóan a márciusit sem fogjuk ismerni még március elején.

Mindössze 5 Ranked győzelemre van szükségetek a Desert Blossom hátlap megszerzéséhez február 29-éig. Ne aggódjatok, ezek a virágok akkor sem hervadnak el, ha nem locsoljátok a hátlapot.

Desert Blossom Hearthstone

A hátlapot nem fogjátok azonnal megkapni, amint megvan az 5 győzelmetek, csak a következő szezon kezdetén, tehát 2020. március 1-én 00:00-kor.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Kártya hátlapok menüpont ).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezont mindig pontosan 4 ranggal az előző szezon végi eredményed mögött kezded (Pl.: Rank 8-on fejezted be 2 csillaggal, akkor a következő szezont Rank 12-n kezded 2 csillaggal).

frozen disney

Vissza a főoldalra!

szezon hátlap

További híreink