HírekHearthstone Szezon 79: The Breaker

Hearthstone Szezon 79: The Breaker

Borovi Bence | 2020.10.01 10:00
1086

Jinrokh the Breaker

Október elsején a 79. hivatalos Hearthstone szezon vette kezdetét és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért.

Mindössze 5 Ranked győzelemre van szükségetek a Breaker hátlap megszerzéséhez október 31-éig.

Amint eléritek az 5 győzelmet, azonnal megkapjátok a hátlapot!

The Breaker hátlap

Jin'rokh the Breaker hátlapját szerezhetitek meg, aki egy Zandalari Troll volt. Régebben Hakkar megállításában segített a Szövetségnek és a Hordának. Hakkar legyőzése után Jin'rokh és troll társai visszatértek otthonukba, Zandalarra, de a kataklizma során szigetük elpusztult, így Pandariára mentek, ahol feltámasztották a Thunder Kinget, aki leghűségesebb és legtörekvőbb Zandalari trolljait hatalmas erővel ruházta fel. Jin'rokh egyike volt azoknak, akik e hatalmas erő birtokába kerülhettek a Thunder King által, de hamarosan a Szövetség és a Horda kalandorai megrohamozták a Throne of Thundert, ahol először Jin'rokh-ot győzték le, végül pedig a Thunder King uralmának is véget vetettek.

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Hasznos > Kártya hátlapok menüpont).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezon elején ismét Bronze 10-en fogsz kezdeni, és az előző szezonban elért eredményed alapján kapsz szorzót (annyi csillagot kapsz egy győzelem után, amennyi a szorzód - vereség után is megmarad), majd ahogy haladsz előre ez a szorzó folyamatosan veszít az értékéből, vagyis egyre lassabban fogsz felfelé haladni. Amint eléred azt a rangot, ahol az előző szezont befejezted, ott elfogy a szorzód.

frozen disney

Vissza a főoldalra!

szezon hátlap

További híreink