HírekHearthstone Szezon 83: Phoenix Éve

Hearthstone Szezon 83: Phoenix Éve

Borovi Bence | 2021.02.01 21:00
1385

Phoenix hátlap

2021. február elsején a 83. hivatalos Hearthstone szezon vette kezdetét és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért, ami a Főnix Évének hátlapja.

Mindössze 5 Ranked győzelemre van szükségetek a Főnix hátlap megszerzéséhez február 28-áig.

A Hearthstone-ban a Főnix Éve vette kezdetét 2020. április elején, amikor megjelent az Ashes of Outland kiegészítő, és akkor fog véget érni, amikor a 2021-es év első kiegészítője megjelenik, várhatóan 2021. áprilisában, de előtte még érkezni fog egy új játékmód, aminek a bejelentésére február 19-én számíthatunk az online BlizzConon, amit mindenki ingyenesen nézhet majd.

Amint eléritek az 5 győzelmet, azonnal megkapjátok a hátlapot!

Phoenix hátlap

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Hasznos > Kártya hátlapok menüpont).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezon elején ismét Bronze 10-en fogsz kezdeni, és az előző szezonban elért eredményed alapján kapsz szorzót (annyi csillagot kapsz egy győzelem után, amennyi a szorzód - vereség után is megmarad), majd ahogy haladsz előre ez a szorzó folyamatosan veszít az értékéből, vagyis egyre lassabban fogsz felfelé haladni. Amint eléred azt a rangot, ahol az előző szezont befejezted, ott elfogy a szorzód.

frozen disney

Vissza a főoldalra!

szezon hátlap

További híreink