HírekHearthstone Szezon 86: Wailing C...

Hearthstone Szezon 86: Wailing Caverns

Borovi Bence | 2021.05.01 09:00
508

Wailing Caverns hátlap

2021. május elsején a 86. hivatalos Hearthstone szezon vette kezdetét és mindössze 5-öt kell nyernetek Rankedben az új hátlapért, ami a Wailing Caverns hátlapja.

A Wailing Caverns a Warcraft egyik leghíresebb dungeon-je, ahol biztosan nagyon sokan eltévedtek már az évek során. A dungeon a Barrens-ben található, ezért nagyon jól passzol is a Forged in the Barrens kiegészítőhöz.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy várhatóan május végén érkezik a Barrens miniszett, ami valószínűleg a Wailing Caverns lesz. A miniszett 35 új lapot fog tartalmazni, amit ki lehet majd nyitni Barrens kártyacsomagokból, de természetesen kraftolhatóak és betörhetőek is lesznek.

Mindössze 5 Ranked győzelemre van szükségetek a Wailing Caverns hátlap megszerzéséhez május 31-éig.

Amint eléritek az 5 győzelmet, azonnal megkapjátok a hátlapot!

Wailing Caverns hátlap

Az összes eddig megszerezhető és jelenleg elérhető kártya hátlapot itt találhatjátok meg. (Hearthstone Wiki > Hasznos > Kártya hátlapok menüpont).

Amennyiben az 5 győzelemért járó hátlap számodra nem elég, irány a legenda rang... Legenda rang elérése esetén egy "legendás" kártya hátlapot kaphatsz.

Hearthstone legenda hátlap

Nem kell aggódnod, ha eddig nem érted el a legenda rangot, ez a hátlap örökre megmarad és bármikor megszerezheted.

Viszont az 5 győzelemért járó hátlap mindig más, tehát, ha az egyik hónapban kimaradsz - nem nyersz 5-öt - akkor azt a hátlapot később már sose szerezheted meg.

A következő szezon elején ismét Bronze 10-en fogsz kezdeni, és az előző szezonban elért eredményed alapján kapsz szorzót (annyi csillagot kapsz egy győzelem után, amennyi a szorzód - vereség után is megmarad), majd ahogy haladsz előre ez a szorzó folyamatosan veszít az értékéből, vagyis egyre lassabban fogsz felfelé haladni. Amint eléred azt a rangot, ahol az előző szezont befejezted, ott elfogy a szorzód.

frozen disney

Vissza a főoldalra!

szezon hátlap

További híreink