HírekHotfixek: Maestra és további hib...

Hotfixek: Maestra és további hibák javítása, nagy frissítés hamarosan

Borovi Bence | 2022.01.11 11:00
1158

Mercenaries fejlesztések 2022

Még a múlt hét végén javított néhány hibát a Blizzard, hamarosan pedig érkezik a nagy év eleji frissítés.

Mivel ez egy szerver oldali frissítés volt, ezért ehhez semmit sem kellett letölteni.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

  • Ki lett javítva egy hiba, amitől Maestra nem alakult át egy másik kaszttá, ha nem rendelkeztél kedvenc hőskinézetettel az adott kaszthoz (ennek eredményeképp a Rogue Rogue-ként álcázta magát...)
  • Ki lett javítva az időzítés Shadowcrafter Scabbs és a Coldarra Drake között, így többé nem lehet egy kört kihagyni a Hero Power folyamatos használatával.
  • Feltört Hearthstone fiókokkal csaltak a Mercenaries PvP (játékos játékos ellen) módjában, ez is javítva lett.
  • Ki lett javítva egy hiba, ami nem kraftolható Golden kártyákat adott a játékosoknak különböző véletlenszerű jutalmakból. Azok a játékosok, akik ilyen kártyákat szereztek, a jövőben számíthatnak kompenzációra.

Továbbá most kaptak kompenzációt azok a játékosok, akik megvásárolták a Valeera Mercenaries bundle-t, ami rosszul volt lefordítva orosz és kínai nyelvre; és az a néhány játékos is most kapott kompenzációt, akik véletlenszerű csomagok során szerezték meg a Vanessa VanCleef portrét a jutalom térkép helyett.

Forrás: Hearthstone fórum

Nagy frissítés hamarosan

Nemsokára érkezik a 22.2-es frissítés, amiben hatalmas Mercenaries és Battlegrounds változásokra számíthatunk.

Az új Battlegrounds fejlesztésekről egyelőre nincs információnk, de a Mercenaries játékmód újításairól már elég sok mindent elárultak:

  • Mercenaries Training Ground: Egy új épület érkezik, ahol XP-t lehet majd gyűjteni, míg nem játszol.
  • Új zsoldosok
  • Új zónák
  • Új bounty-k
  • Felszerelés változás: A harmadik felszerelés többé nem a 7-es feladatból lesz megszerezhető, hanem a hozzá kapcsolódó Heroic Bounty-t kell teljesíteni.

Ezt követően érkezni fog a 22.4-es frissítés is (még az idei év első kiegészítője előtt, hiszen főverzió ugrás (23-as verzió) csak kiegészítők megjelenésekor történik), amiben valószínűleg egy újabb funkciót kap a Mercenaries játékmód.

Azután pedig egy új rendszert fognak kidolgozni a Mercenaries PvE (gép elleni) játékmódjához, hogy akik elérték a maximális szinteket, azoknak is legyen további izgalmas tartalom.

Ne feledjétek, hogy az idei évben a Hearthstone csapatot teljesen átalakítják, minden játékmód külön fejlesztői csapatot kap, így minden játékmód jobban tud fejlődni. A Mercenaries kiemelt támogatást fog kapni.

Vissza a főoldalra!

bug hotfix mercenaries

További híreink