HírekIsmerd a kártyák történetét: Chi...

Ismerd a kártyák történetét: Chillwind Yeti

Borovi Bence | 2014.02.17 20:10
3801

A Yeti

Mai "ismerd a kártyákat" sorozatunkban a Chillwind Yeti lesz a téma.

 

Bizonyára mindenki ismeri a yeti-ket, akik nagy, szőrös barlanglakók. Kalimdor-on és Eastern Kingdoms-on* is megtalálhatóak, a havas tájakon (Alterac Mountains, Hillsbrad Foothills és Winterspring-ben). Northrend felfedezése után kiderült, hogy azon a kontinensen is élnek yeti-k, sőt sokkal okosabbak és beszélni is tudnak, de még veszélyesebbek.

Yeti a World of Warcraft-ban

A yeti-k szinte sose hagyják el a területüket, de ha bárkit meglátnak a közelükben, akkor azonnal megtámadják hatalmas karmaikkal. Továbbá jeget is lehellnek, mellyel lefagyaszthatják ellenfelüket, hogy mozgásképtelenné tegyék. Szerencsére ezek az állatok csak nagyon hideg tájakon élnek távol a civilizált közösségektől.

A yeti-k hasonlítanak a wendigókra, de utóbbiak ritkán hagyják el a barlangjaikat és kevésbé aggreszzívak.

A Chillwind Yeti a Hearthstone-ban is egy erős bestia, melyet a játékosok szeretnek a paklijukba tenni (főként az alacsony kötlségű paklikban népszerű), hiszen 4 manáért 4 támadással és 5 élettel rendelkezik.

Yeti a Hearthstone-ban

*Kalimdor és Eastern Kingdoms: Akik nem jártasak a Warcraft világában esetleg nem tudhatják, hogy ez a két legnagyobb kontinens a Warcraft világában, az Azeroth nevű bolygón.

Azeroth térképe

Azeroth térképe

Vissza a főoldalra!

kártyatörténet yeti

További híreink