HírekIsmerd a kártyák történetét: Mil...

Ismerd a kártyák történetét: Millhouse Manastorm

| 4273

Millhouse Manastorm

A mai napon az egyik "legjobb", de mindenképp a legélvezetesebb legendary kártyának a történetét olvashatjátok. A gnómok legnagyobbika, a spell-ek igazi mestere, ő nem más, mint Millhouse Manastorm!

 

Millhouse Manastorm egy gnóm mágus, akit Tempest Keep Arcatraz szárnyában börtönöztek be. Amikor a kalandorok behatoltak az Arcatraz-ba, kötelességük volt Millhouse-t életben tartaniuk, amíg meg nem ölték Harbinger Skyriss-t. Harbinger legyőzése után Manastorm kiszabadult a börtönéből.

Ő egy szokatlanul magas gnóm, magassága körülbelül megegyezhet egy törpével.

Harc közben a spell-ek igazi mestere, használ tovább fejlesztett Frostbolt-ot, Ice Block-ot, Pyroblast-ot és javított Arcane Missile-ket is.

World of Warcraft: Cataclysm-ben

Millhouse visszatért a Twilight's Hammer* egyik tagjaként. A Deepholm**-ban zajló műveletekben vett részt és többször megjelent a Stonecore-ban is, ami egy helység Deepholm-on belül. Megtanult egy új képességet, amit "Impending Doooooom!"-nak hívnak, vagyis közelgő katasztrófának, de a képesség hatásai nem ismertek, mert közben becsapódott Corborus, aki megszakította és kiütötte őt.

Millhouse Manastorm Hearthstone

Ezután úgy vélték, hogy a hatalmas ütközésben Millhouse meghalt, azonban nem is olyan rég, a World of Warcraft legújabb kiegészítőjében, a Mists of Pandariában visszatért és ő a legutolsó ellenfél, aki ellen meg lehet küzdeni a Brawler's Guild-ben, ami egy harci klub.

Twilight's Hammer*: Egy hatalmas klán, melyben többféle faj is megtalálható. Nagy visszatérésük Deathwing-nek volt köszönhető, hiszen ennek a klánnak a legfőbb célja az ítélet napjának az el hozatala.

Deepholm**: Egy zóna, ahol Azeroth (a világ) pillérei találhatóak. Deathwing pusztítása után a zónában található négy pillért helyre kellett állítani, hogy lezárhassuk a szakadékot az elementál sík és Azeroth között. Itt található az egyik elementál lord, Therazane, aki nem állt át Deathwing oldalára. Az elementál síkról és az elementálok sorsáról a legutóbbi "Ismerd a kártyák történetét" cikkünkben olvashattok, ahol Al'Akir-ról szólt a történet.

Deepholm

Az egyik pillér Deepholm-ban

Millhouse Manastorm! a Hearthstone-ban egy olcsó legendary kártya, hiszen mindössze 2 manába kerül és ezért az árért nagyon erős, 4/4-es. Azonban van egy hatalmas hátránya mégpedig az, hogy az ellenfél spell kártyái a következő körben ingyen lesznek és ebből elég vicces, avagy katasztrofális helyzetek alakulhatnak ki, akárcsak az alábbi videó is igazolja:

Legközelebbi leírásunk Ragnaros-ról fog szólni!

Vissza a főoldalra!

kártyatörténet millhouse manastorm

További híreink