Véletlenszerű hír Összes hír megtekintése

Ismerd az újabb kártyák történetét is: Gazlowe

Beküldve: , által. Megtekintve:3055

gazlowe hearthstone kártya

A tovább után egy ritkán látott Goblins vs Gnomes legendary, Gazlowe történetét ismerhetitek meg.

Gazlowe fiatal korában egy tolvaj volt, akárcsak a goblinok többsége. Utazásai során idővel egyre több pénzt szerzett, amivel már törvényes üzletbe kezdhetett és bizonyította, hogy meg van a tehetsége hozzá.

A Második Háborút követően Thrall barátjaként megjavított egy zeppelint, amivel megszöktek a hadifogolytáborból, és körbeutazták a Keleti Királyságot (Eastern Kingdoms).

Durotar alapítása

A Harmadik Háború után Thrall felvette őt főmérnöknek, hogy segítsen birtokba venni és megvédeni egy megbízható vízforrást az újonnan épített Orgrimmar városához. Gazlowe egy csapatot küldött, hogy kiássák a város alatt található csatornákat, ahol olyan víz alatti forrásokat kerestek, melyeket használhatnának az újonnan alapított városhoz. Azonban véletlenül koboldokba futottak, akik azonnal elárasztották a barlangokat és az ásó goblincsapatnak menekülnie kellett.

Később Gazlowe beküldte Rexxar-t a kiásott alagútakon, hogy segítsen beomlasztani a mellék alagútakat, melyeket a koboldok használtak. Amint Rexxar ezt megtette, Gazlowe mágikus tárgyakkal jutalmazta őt.

Gazlowe és a mérnökei további alagútakat ástak ki, melyek egy felfedezetlen városhoz vezettek, amit elneveztek Gazlowe ásatási területének.

gazlowe artwork

A World of Warcraft-ban:

A mostanra már 40-es éveiben járó goblin a legnagyobb és legsikeresebb kikötővárosok egyikét vezeti Kalimdor-on, ha nem az egész világon. Ugyan Gazlowe városa a kereskedelmi herceg (Gallywax) figyelő szemei alatt működik, ennek ellenére a legtöbb ügyben szabad kezet kap és bizonyította, hogy milyen hatékony. Egy kiemelkedően elismert tagja a goblin közösségnek, mindemellett jószívű is, hiszen bárkit kisegít egy kis szívességért cserébe - természetesen nem bánja, ha később vissza is fizetik. Ennek a goblinnak a mosolya szinte mindig barátságos, az éles fogai ellenére is.

Gazlowe jelenleg Ratchet-ben lakik, ahol a kikötő kereskedési műveletek menedzsere. Árukat küld és fogad is, hasonlóan nagy kikötővárosokból, mint Booty Bay és Undermine.

A Warlords of Draenor-ban Gazlowe a Horda oldalán álló játékosok garrison-jának az építészmérnöke.

A Hearthstone-ban Gazlowe egy nem túl sűrűn látott Legendary. Amikor egy 1 Manás spell-t használsz, egy véletlenszerű Mech kerül a kezedbe. Azonban mivel nem sok 1 Manás spell van a játékban, ezért nem vált népszerűvé, hiszen 6 Manáért a 3/6-os értékei messze vannak a jótól. Ennek ellenére egy igazi Mech pakliban a sok Spare Parts-al (amik ugye 1 Manás spell-ek) használható lehet.

Szólj hozzá!

Hírek megtekintése!

Paklik megtekintése!

kártyatörténet gvgkártyatörténet gazlowe

Ezeket olvastad már?

További híreink