HírekIsmét nyugodtan lehet a Blizzard...

Ismét nyugodtan lehet a Blizzard Store-ból vásárolni

Borovi Bence | 2023.02.03 10:00
828

Blizzard Gear Store

Két éve írtam, hogy milyen rettenetes cég a Blizzard Store-t üzemeltető Fanatics, de szerencsére erre a Blizzard is rájött, és úgy tűnik ismét megbízhatóvá vált a Store.

 

2021 év elején két cikkben is részletesen kifejtettem rettenetes tapasztalataimat a Fanatics által üzemeltetett Blizzard Store-ról. Sem a termékeket nem szállították ki, sem a pénzt nem akarták visszaadni. Az első cikket itt, a másikat pedig itt érhetitek el.

PayPal

Blizzard Store: A PayPal visszaadta a pénzt, a Blizzard válaszra sem méltatott

Örülhetek, hogy PayPallal fizettem, hiszen a Blizzard soha nem adta volna vissza a pénzt, hiába nem érkezett meg a termék.

Szerencsére 2022. január elseje óta nem a Fanatics cég kezeli a Blizzard Store-t!

2022 év végén ki is próbáltam a Gear Store-t és probléma nélkül megérkezett a termék.

A Store-nak most is van európai, illetve amerikai, sőt angol oldala is. Az európai Store-t ajánlom, mert az amerikai esetén drágább a kiszállítás, illetve vámkezeléssel (27% ÁFA + vámkezelési költség) is számolni kell, ahogy valószínűleg az angol Store esetén is, bár meglepően onnan a legolcsóbb a kiszállítás, viszont a termékek általában 5 euróval drágábbak ott.

Az európai Store-t itt éritek el: https://eu.gear.blizzard.com/

A szállítási költség általában 16 Euro szokott lenni (expressz szállítás esetén 22 Euro). Mindkét esetben UPS szállítja ki a csomagot Spanyolországból, az olcsóbb szállítás esetén ez nagyjából 3-4 munkanapot vesz igénybe, expressz esetén 1-et.

Arra érdemes figyelni, hogy előfordulhatnak előrendeléses termékek (nemcsak játék, hanem egy póló, vagy egy plüss is lehet ilyen). Ezt a termék oldalán szokták feltüntetni, és amíg előrendelés van, addig - értelemszerűen - nem fogják szállítani a terméket.

Időnként itt is vannak kedvezmények és kupon kódok, úgyhogy érdemes lehet úgy időzíteni a vásárlást.

blizzard store vélemény

További híreink