HírekJegyezzétek fel a dátumot: Októb...

Jegyezzétek fel a dátumot: Október 22-én jön a nagy őszi bejelentés dömping

Borovi Bence | 2020.10.15 19:30
1669

Darkmoon Phoenix

Október 22-én magyar idő szerint 17:00-kor veszi kezdetét a Hearthstone csapat élő közvetítése, ahol hatalmas bejelentésekre számíthatunk. Még jutalmat is kapsz, ha nézed a közvetítést!

A közvetítést követhetitek a Hearthstone Twitch, és YouTube csatornáin is, de a jutalmakért (Twitch Drop) érdemes Twitch-en nézni a bejelentéseket!

Ben Lee, a játék vezetője hatalmas bejelentésekre készül október 22-én 17:00-tól. Miután Ben bejelentette az újdonságokat, a játék tervezői - Pat Nagle, John McIntyre és John Yang -, fogják részletesebben megbeszélni azokat Brian Kiblerrel.

Nagyon izgalmas hírek lesznek, erről biztosan nem akarsz lemaradni!

  • Nézd a közvetítést a Twitch-en 16:30 és 18:00 között legalább 15 percen át, és már kapsz is egy Scholomance Academy kártyacsomagot.
  • Ha legalább 30 percig nézed, akkor kapsz még egy Scholomance Academy kártyacsomagot.

Fiók összekötése

Ahhoz, hogy megkapd a jutalmaidat, össze kell kötnöd a Twitch (Amazon) és Battle.Net fiókjaidat.

  • Lépj be, vagy regisztrálj a twitch.tv-n.
  • Kattints a "Settings" menübe, ami a jobb felső sarokban érhető el, a felhasználónevedre kattintva.
  • Menj a "Connections" részre a "Settings"-en belül.
  • Keresd meg a Battle.Net szekciót, majd kövesd az utasításokat, miután kiválasztottál egy régiót és a "Connect"-re nyomtál.
  • Amikor összekötöd a fiókjaidat ügyelj arra, hogy abba a Blizzard fiókba legyél bejelentkezve, amelyiken meg szeretnéd kapni a jutalmakat.

Mire számíthatunk?

A Főnix Évének utolsó fázisáról lesz szó, tehát feltehetőleg megismerhetjük az év utolsó kiegészítőjét, egy új Hearthstone játékmódot, és az új küldetés rendszert.

Továbbá a borítóképen és a bemutató videóban is a Darkmoon Faire látható, emiatt eléggé valószínű, hogy az új kiegészítő, vagy az új funkció ezzel kapcsolatos lesz.

  • A Darkmoon Faire tulajdonképpen egy vidámpark, ahol mindenki szórakozik (a World of Warcraft-ban minden hónap első hetében), bár apróbb veszélyek előfordulhatnak (például egy gyilkos nyuszi, vagy egy élőhalottakkal teli metál koncert). Van itt minden a hullámvasúttól kezdve minden, amit csak el lehet képzelni (körhinta, halálos aréna, különféle versenyfutamok, gyűrű dobálás teknősökre, mini-tank csata, stb).
  • Éppen egy éve (2019. októberében) volt a Hearthstone-ban a Darkmoon Faire szezon, vagyis a Darkmoon hátlapot lehetett megszerezni.

"Come on, come all" - Bizony így kezdődik a World of Warcraft-ban is, amikor megérkezel a Darkmoon Faire-re...

Közben megérkezett a játékba 18.4.2-es patch a Battlegrounds nerfekkel és buffokkal.

Vissza a főoldalra!

kiegészítő bejelentés

További híreink