HírekJourney to Un'Goro kártya bejele...

Journey to Un'Goro kártya bejelentések - A rejtélyek leleplezve

Borovi Bence | 2017.03.30 16:00
3527

Journey to Un'Goro stream

Március 31-én 19:00-tól a Blizzard nagyjából 70 új kártyát fog bemutatni.

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Már megtanultuk, hogy Un'Goro kráter otthont ad az ősi elementál energiáknak, a dinoszauruszoknak és a halálos növényvilágnak... de vajon még mi rejtőzik a dzsungel sűrű ködjében, ami csak arra vár, hogy felfedezzék? Kapcsolódjatok be március 31-én, hogy megtudjátok!

Az elmúlt hetekben felfedtük Un'Goro megannyi titkát, de még több kínzó rejtély vár!

Csatlakozzatok professzor Ben Brode-hoz és tanonc felfedező Dan "Frodan" Chouhoz, ahogy közösen elindulnak a Un'Goro végső kártya felfedezésére. A kalandjukat március 31-én 19:00-kor kezdik élőben közvetíteni, úgyhogy mindenképpen kapcsolódjatok be, hogy szemtanúi lehessetek olyan izgalmas, új kártyák bemutatásának, melyeket még soha nem fedett fel senki.

Ez az utolsó stream, mielőtt a Journey to Un'Goro megérkezne, ezért semmiképpen sem szeretnél erről lemaradni! Követhetitek a Hearthstone hivatalos Twitch csatornáját, hogy egyből értesítve legyetek, amint a stream elkezdődik.

Látogassátok meg az Ungoro.comot, hogy még többet megtudjatok a Journey to Un'Gororól, illetve arról, hogy miként rendelhetitek elő a kedvezményes kártya csomag ajánlatot. A legfrissebb hírekről a Twitteren tájékozódhattok.

Forrás: Battle.Net - Hearthstone: Journey to Un'Goro kártya bejelentések - A rejtélyek leleplezve

Ne aggódjatok, ha nem tudjátok élőben követni, mert itt a Hearthstone Hungary-n egyből írni (és mutatni) fogjuk a legújabb lapokat, így a bejelentést sem kell néznetek. MÁRCIUS 31. 19:00!

Vissza a főoldalra!

ungoro kártya stream benbrode

További híreink