HírekJourney to Un'Goro 10 új kártya ...

Journey to Un'Goro 10 új kártya a Bahamákról

Borovi Bence | 2017.03.24 13:30
6222

Journey to Bamahas

10 új lapot mutatott be a Blizzard a Bahamákon és köztük látható néhány új, izgalmas képesség is, amiket még sosem láthattunk.

 

Dean Ayala szerint az új kiegészítő után a játék nemcsak a Questekkel rendelkező paklikról fog szólni, hanem sokan lesznek, akik nem is fognak Questeket használni, hiszen ott van például az Adapt mechanizmus is, illetve az Elementál téma.

Jövő hét pénteken (március 31.) az összes kártyát be fogják mutatni, ami addig nem kerül bejelentésre!

Lost in the Jungle Molten Blade The Marsh Queen Corrupting Mist Gluttonous Ooze Mana Bind Mirage Caller Living Mana Vilespine Slayer Volcanosaur

Lost in the Jungle: 1 Mana, Common, Paladin. Megidéz két 1/1-es (Silver Hand Recruit)-ot. (A Stand Against Darkness olcsóbb és kisebb változata)

Molten Blade: 1 Mana, Rare, Warrior. Minden egyes körben, amíg ez a kezedben van, átalakul egy véletlenszerűen kiválasztott fegyverré. (Shifter Zerus fegyver változata)

The Marsh Queen: 1 Mana, Hunter, Legendary. Quest: Játssz ki hét 1 Manás lényt. Jutalom: Queen Carnassa.

  • Queen Carnassa: 5 Mana, 8/8, Beast, Hunter, Legendary. Battlecry: Belekever 15 Raptort a paklidba.
    • Queen Carnassa raptorjai: Carnassa's Brood: 1 Mana, 3/2, Hunter, Beast. Battlecry: Húzol egy lapot.

Queen Carnassa Carnassas Brood

Corrupting Mist: 2 Mana, Rare, Warlock. Korrupttá teszi az összes lényt. Elpusztítja őket a következő köröd elején. (A Corruption kártya masszív változata)

Gluttonous Ooze: 3 Mana, 3/3, Epic. Battlecry: Elpusztítja az ellenfeled fegyverét és annyi Pajzsot kapsz, amennyi az elpuszított fegyver Támadása volt.

Mana Bind: 3 Mana, Rare, MageSecret: Amikor az ellenfeled elhasznál egy spellt, kapsz belőle egy másolatot a kezedbe, ami 0-ba kerül.

Mirage Caller: 3 Mana, 2/3, Rare, PriestBattlecry: Válaszd ki az egyik lényedet. Megidéz egy 1/1-es másolatot belőle.

Living Mana: 5 Mana, Epic, Druid. Átalakítja a Mana Kristályaidat 2/2-es lényekké. Visszakapod a Mana Kristályt, amikor meghalnak.

  • Példa: 10 Manánál üres harctéren kijátszod, akkor kapsz 7 darab 2/2-es lényt és csak 3 Mana Kristályod lesz. A lények Deahtrattle-ösök, tehát amint meghalnak, visszakapod a Mana Kristályodat. Persze, ha Silence-t kapnak, (Mass Dispel) vagy átalakulnak, (Devolve) akkor nem fut le a Deathrattle.

Mana Treant

Vilespine Slayer: 5 Mana, 3/4, Epic, RogueCombo: Elpusztít egy lényt.

Volcanosaur: 7 Mana, 5/6, Rare, Beast. Battlecry: Adapt, majd Adapt.

  • Az Un'Goro megjelenése előtt az egyik napon egy Golden Volcanosaur lesz a belépési jutalom.

14:00-kor a tengerpartról jelentkezik Dean "Iksar" Ayala és Brian Kibler, hogy új lapokat mutassanak be a Journey to Bahamas Un'Goro kiegészítőből. Az új lapok bemutatását követően (15:00-tól) pedig folytatódik a HCT Téli Bajnoksága!

Érdekesség a versenyről: A 16 játékosból 15 játékos hozott Warrior paklit, viszont Paladin és Hunter paklival senki sem készült.

Vissza a főoldalra!

ungoro stream bejelentés hct

További híreink