HírekJövő hét elején érkezik a Legend...

Jövő hét elején érkezik a Legendary küldetés javítása

Borovi Bence | 2020.06.19 14:00
1013

Felfire bug

Várhatóan a jövő hét elején fogják javítani a hibát, ami miatt sokan nem tudták teljesíteni az eheti Legendary küldetést. Szerencsére a küldetés magától teljesülni fog, ha az első szárnyat már korábban teljesítetted.

A hiba: Az európai szerveren az új Legendary küldetés ("Teljesítsd a Felfire kaland első fejezetét") több játékosnak is a kaland elkezdése után jelent csak meg. Utólag pedig hiába csinálták meg újra az első szárnyat, a küldetés továbbra sem teljesült, pedig 3 kártyacsomag is járna érte.

Már korábban írtuk, hogy a Blizzard már dolgozik a hiba javításán, de most újabb információt osztottak meg:

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Dolgozunk egy javításon, ami meg fogja nézni, hogy a kaland mód teljesítve van-e és, hogy kaptál-e jutalamkat érte. Ha teljesítve van, és nem kaptál érte jutalmakat, akkor megadja. Ehhez nem kell újból teljesíteni a kaland módot. Várhatóan a jövő hét elején érkezik a javítás. @Blizzard fórum

Ne feledjétek, a jövő héten újabb Legendary küldetés érkezik (június 24-én 19:00-kor), majd egy hét múlva lesz még egy (július 1-én 19:00-kor).

A Legendary küldetés megjelenése előtt érdemes egy helyet felszabadítani a küldetéseknél, hiszen ha 3 küldetésed van, akkor a Legendary küldetés le fogja cserélni az egyiket.

  • Június 24. 19:00-tól
    • Játssz 4 Felfire kihívást. (A kihívások is június 24-én 19:00-tól lesznek elérhetőek; a mostani hibából tanulva érdemes lehet várni egy kicsit a kezdéssel.)
    • Jutalom: 1 Ashes of Outland, 1 Sárkány Éve, és 1 Saviors of Uldum kártyacsomag.
  • Július 1. 19:00-tól: Play 4 Tavern Brawl games
    • Játssz 4 Kocsmai Verekedést.
    • Jutalom: 1 Ashes of Outland, 1 Sárkány Éve, és 1 Descent of Dragons kártyacsomag.

Vissza a főoldalra!

küldetés bug

További híreink