HírekKártya változások a Goblins vs G...

Kártya változások a Goblins vs Gnomes-ban

Borovi Bence | 2014.12.02 21:00
3023

soulfire, gadgetzan auctioneer és flare nerf a goblins vs gnomes-ban

Három lapot fog módosítani (nerfelni, gyengíteni) a Blizzard a Goblins vs Gnomes érkezésével. A módosítások magyarázatát olvashatjátok a tovább után.

 

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A Goblins vs Gnomes fejlesztése során is figyeltük a játék egyensúlyát, ahogy egyre több meccset játszottatok le a Curse of Naxxramas-ban bevezetett új kártyákkal. Alapos megfontolás alapján úgy döntöttünk, hogy módosítjuk a Soulfire-t (Warlock), a Gadgetzan Auctioneer-t (Semleges) és a Flare-t (Hunter).

A következő "balance" változásokat fogjuk végrehajtani a Goblins vs Gnomes-ban:

  • A Soulfire mostantól 1 Manába kerül (0 helyett)
    • Soulfire a gyors és erős lényekkel együtt hatalmas előnyt adott a Warlock-oknak a harctér irányításában és megtartásában. Megnöveltük a Soulfire mana költségét 1-re, hogy lelassítsuk a Warlock "rush" paklikat egy kissé, ezzel több időt adva a játékosoknak, hogy reagáljanak a Warlock lépéseire.
  • Gadgetzan Auctioneer mostantól 6 Manába kerül (5 helyett)
    • A Gadgetzan Auctioneer képességével a játékosok túl sok lapot húzhattak olcsón. A kártyák húzása és a lap előny nagyon fontos a játékban - összességében, a meccsek kevésbé izgalmasak, amikor egy játékos felhúzza az egséz pakliját. Ez a változtatás jobban egyensúlyba helyezi a Gadgetzan Auctioneer árát az erejével.
  • Flare mostantól 2 Manába kerül (1 helyett)
    • A Flare segítségével előnybe kerülhetett a Hunter olyan paklik ellen, melyek Secret-ekkel működnek, továbbá lapot is húzott a Hunter alacson áron. Mi szeretnénk, hogy többféle paklit is használjatok a Hearthstone-ban. Ezzel a változtatással a Flare továbbra is hasznos lesz a Secret-ekkel operáló paklik ellen, de gyengébb lesz más paklikkal szemben.

Továbbra is fogunk változásokat bevezetni a Hearthstone-ban, amikor úgy érezzük azok szükségesek ahhoz, hogy több kártya legyen a játék minden szintjén és a célunk továbbra is az, hogy egy élvezetes és interaktív játékot biztosítsunk midnenki számára.

Forrás: Hearthstone - Battle.Net fórum - Balance változások a Goblins vs Gnomes-ban

goblinsvsgnomes kártya patch kiegészítő

További híreink