HírekKártyacsomag nyitási statisztiká...

Kártyacsomag nyitási statisztikák 1326 nyitás alapján

Borovi Bence | 2021.02.19 12:00
1051

Hearthstone kártyacsomagok

Egy olvasónk már évek óta vezet egy statisztikát, amiben jól látható, hogy mikor nyitott Legendary lapokat. Most ezt elküldte nekünk, hogy megosszuk a közösséggel.

  • 1326 kártyacsomagot nyitott ki összesen (arról nincs adat, hogy mikor, milyen kártyacsomagot nyitott)
  •  Sárga kitöltéssel vannak jelezve a Golden lapok
  • Félkövér, narancs színnel pedig a Legendary lapok vannak jelölve
  • Talán érdekes lehet, hogy az átlagos nyitási Dust folyamatosan csökkent. Míg régebben, az első 240 nyitás esetén még átlagosan 127 Dust járt egy nyitásból, addig a legutóbbi 198 nyitásban már csak 95,4, de addig is folyamatos csökkenés volt megfigyelhető.
  • A Legendary-k nyitása nagyjából egyforma arányban fordult elő mindig, tehát ebben nem figyelhető meg csökkenés. A csökkenés leginkább a Golden lapok hiányának tudható be.

Aki részletesen szeretné elemezni az adatokat, az nyugodtan megteheti az alábbi képek segítségével, de akár az Excel fájlt is letöltheti ide kattintva (amennyiben a letöltés nem indulna el, akkor érdemes megpróbálkozni a jobb egér gomb > link megnyitása új lapon lehetőséggel).

Az adatokat köszönjük olvasónkak, aki szeretne ismeretlen maradni.

Hearthstone kártyacsomag nyitási statisztikák Hearthstone kártyacsomag nyitási statisztikák Hearthstone kártyacsomag nyitási statisztikák Hearthstone kártyacsomag nyitási statisztikák Hearthstone kártyacsomag nyitási statisztikák Hearthstone kártyacsomag nyitási statisztikák

Vissza a főoldalra!

kártyacsomag statisztika

További híreink