HírekKét új Hearthstone kártya: Ogre ...

Két új Hearthstone kártya: Ogre Ninja és Dunemaul Shaman

Borovi Bence | 2014.11.25 19:55
3836

ogre hearthstone goblins vs gnomes

A Blizzard a legújabb Goblins vs Gnomes cikkében (Az nem Ogre, amíg az Ogre) két új kártyát lepleztek le, melyeket a tovább után tekinthettek meg a cikk fordításával együtt, amit érdemes elolvasni.

 

dunemaul shaman hearthstone kártya goblins vs gnomes ogre ninja hearthstone kártya goblins vs gnomes

Dunemaul shaman (Shaman): 4 Mana, 5/4. Windfury, Overload: (1) 50%-os eséllyel rossz ellenséget támad meg.

Ogre Ninja (Rogue): 5 Mana, 6/6. Stealth, 50%-os eséllyel rossz ellenséget támad meg.

Fontos azoknak, akik sietnek: Az Ogrék megtámadhatnak bármit és bárkit! Nem érdekli őket sem a Taunt, sem a Stealth!

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

A rakéták robbanásai, zörgései és mindenféle mechanikai pusztítások közepette, egy másik Azeroth-i faj is felfigyelt, akik igazán szeretnek mindent összetörni: Az Ogrék.

Ezek a kemény fiúk igazán nagyon szeretnek összetörni dolgokat és készen állnak, hogy csatlakozzanak a Goblinok és a Gnome-ok verekedései közé!

Ezek a hatalmas, állatias és gyakran ügyetlen ogrék zseniálsiak "NAGY DOLGOK KIS DOLGOKKÁ VALÓ ÖSSZETÖRÉSÉBEN", ezáltal egy olyan erőt képviselnek, mellyel számolni kell a harctéren. Nincsen egy szemetesed, amiben összegyűjtenéd a hibás mech alkatrészeket? Hívj egy ogrét, majd elintézi! Az ogrék nem igazán figyelnek arra, hogy mit ütnek és nem szívesen engedelmeskednek a parancsoknak - amíg üthetnek valamit, addig elégedettek. Ezáltal kiszámíthatatlanná és veszélyessé is válnak egyszerre a harcokban.

A Goblins vs Gnomes-ban a legtöbb Ogrén ez a kártya szöveg lesz olvasható: "50% esélye van, hogy rossz ellenséget támad meg", ami tükrözi az igazi vad és irányíthatatlan természetüket. Mint korábban említettük, az Ogrék nem törődnek azzal, hogy mit ütnek, amíg üthetnek valamit, tehát ez egyben azt is jelenti, hogy kitérhetnek a Taunt-os lény elől és üthetnek Stealth-ben lévő ellenségeket is. Amikor meglátsz egy Ogrét a harctéren, vigyáz; valami szét lesz zúzva!

goblinsvsgnomes kártya

További híreink