HírekKibeszélő: Twist vs. Classic - M...

Kibeszélő: Twist vs. Classic - Melyik a jobb?

Borovi Bence | 2023.07.02 09:00
993

Hearthstone Twist vs. Classic

Teljesen váratlanul ért valószínűleg mindenkit a Twist formátum bejelentése, majd a bejelentést követően néhány nap múlva meg is érkezett és teljesen leváltotta a Classic formátumot.

 

Nektek hiányozni fog a Classic formátum? Örültök a Twist érkezésének?

Valószínűleg a Classic formátummal már nagyon kevesen játszottak, hiszen már több, mint 2 éve jelent meg és azóta semmit sem változott. Persze ez a Classic lényege, de például a World of Warcraft esetében is a Classic folyamatosan fejlődött és már a második kiegészítő közepén járnak.

Egyébként talán az is előfordulhat, hogy a Twist-ben lesz majd olyan szezon, amikor csak a Classic lapokkal lehet majd játszani.

Mindenestre szerintem egy nagyon durva lépés volt, hogy egy pillanat alatt megszüntették a Classic formátumot. Akik ott játszottak, ott gyűjtötték a lapokat, ki tudja mennyi pénzt és Goldot költöttek rá, és egyik napról a másikra nyoma sincs az egésznek. Legalább kaptak volna valamilyen kompenzációt, vagy szóltak volna fél évvel előre, hogy a Classic véget ér.

A Twist bevezetését egyébként jó ötletnek tartom, valóban izgalmas lehet egy minden hónapban más szabályokkal és kiegészítőkkel elérhető játékmód, de ettől még nyugodtan elférhetne mellette a "Classic" opció is.

A szavazásnál direkt nincsen olyan opció, hogy "Legyen Classic és Twist is", hiszen az a kérdés, hogy melyiket szeretnétek jobban. Persze a szavazás mellett várjuk hozzászólásaitokat is.

Classic vagy Twist? (végeredmény)

Jobb lett volna, ha marad a Classic.
18.48%
Lehetett volna haladni úgy, mint a WoW-ban. Elsőként jött volna a Naxx:Classic.
23.91%
Jobb a Twist, így minden hónapban egy új, izgalmas meta alakul ki.
22.83%
Nekem mindegy.
22.83%
Egyéb.
11.96%

Szavazás lezárása: 2023. július 9. 20:00

classic twist

További híreink