HírekKözeleg az új Battlegrounds rang...

Közeleg az új Battlegrounds rangrendszer, totális törlés érkezik

Borovi Bence | 2020.09.24 21:00
2681

Hearthstone Battlegrounds

Valamikor a jövő hét folyamán mindenkinek 0-ra lesz állítva a Battlegrounds pontszáma (rangja), mert érkezik az új rendszer.

Részletek hamarosan. @PlayHearthstone

Igazából összesen ennyit osztott meg a Hearthstone a hivatalos Twitter fiókján, de két hete már írtunk néhány közelgő Battlegrounds változásról, köztük a törlésről is.

A játékosok Battlegrounds pontjait a 18.4-es patch-ben törölni fogják a tervek szerint.

  • Ez azt jelenti, hogy a látható pontod (rangod) 0 lesz, de ne aggódj, ettől függetlenül a játék belső rendszere tudja, hogy mire vagy képes, és ha eddig 8000-es pontszámon jártál, akkor azokkal fogsz összekerülni, akik szintén olyan pontszámon álltak - hasonlóan a Ranked havi törléseihez.
  • Minden nagy Battlegrounds frissítés alkalmával lesz majd ilyen törlés.

Tehát az már kiderült, hogy a 18.4-es patch is a jövő héten érkezik. Hogy pontosan mikor, azt nem tudjuk, de én kedd 19:00-ra tippelnék, úgyis akkor ér véget a Forbidden Library esemény.

A frissítéssel várhatóan vissza fog térni a Micro Mummy is, vagy inkább még csak most érkezik meg? Már egyszer ugyan megérkezett, de rögtön kikapcsolták, majd megjavították és visszatért, de kiderült, hogy nem javították meg, ezért rögtön újra kikapcsolták, és ennek már 13 napja, úgyhogy szegényt azóta is javítják. Továbbá a Freezing Trap-pel is van egy kisebb probléma, azt is remélhetőleg javítják.

Ahogy már múltkor szintén írtuk azt is tervezik, hogy kevesebb ütés érkezzen a hősre, illetve a gyengébb hősök több Élettel kezdjenek. Az egyáltalán nem biztos, hogy ezek a tervek már a jövő heti frissítésbe bekerülnek.

Vissza a főoldalra!

battlegrounds

További híreink