HírekKözlemény a Hearthstone igazgató...

Közlemény a Hearthstone igazgatójától az új küldetésrendszerről

Borovi Bence | 2020.11.18 00:00
2749

Hearthstone Rewards Track

A Hearthstone igazgatója közleményt adott ki a hatalmas felháborodást kiváltó új küldetésrendszerrel kapcsolatosan. Addig nem nyugszanak, amíg nem fog valóban több jutalmat adni az új rendszer.

Röviden:

  • Sok XP-t adó extra küldetés is érkezik majd minden kiegészítő időszakában.
  • A Rewards Track végén 6 kártyacsomagot kicserélnek, azok helyett összesen 1350 Gold fog járni.
  • A cél az, hogy az összes Hearthstone játékos több Goldot és jutalmat kapjon kiegészítőnként. Amíg ezt a célt nem érik el, addig nem nyugszanak (addig változtatnak).

Blizzard Entertainment cikkének a fordítása

Figyeltünk a visszajelzéseitekre a Rewards Track-ot ("jutalom térkép") illetően, és egyértelműen rosszul kommunikáltunk, illetve a jutalom rendszer első verziójának bevezetése sem volt megfelelő.

Elnézéseteket kérjük az általunk okozott zűrzavarért, és a csalódásért.

A célunk az volt, és még most is az, hogy idővel különböző módokon további XP-t adjunk. A cél az, hogy a játékosok a Rewards Track végére jussanak, vagy felzárkózhassanak, ha a kiegészítő későbbi fázisában csatlakoznak, és garantáltan több jutalmat szerezhessenek.

Arról sem számoltunk be, hogy miként fognak az események kapcsolódni az új rendszerhez, és hogyan támogatják azt. Különböző tevékenységek során lehet majd bónusz XP-hez jutni minden egyes szezonális esemény során, a cél továbbra is az, hogy a játékosok garantáltan több jutalomhoz jussanak. Hibáztunk a kommunikáció során, ez pedig hibás számításokat eredményezett, amelyekért elnézéseteket kérjük.

Továbbá tömérdeknyi visszajelzés érkezett tőletek, és egyetértünk, hogy a Rewards Track végén járó kártyacsomagok nem igazán tükrözték azt, hogy milyen erőfeszítés kell annak az eléréséhez. Ezért módosítani fogunk a Track végén lévő jutalmakon, és ki fogunk cserélni 6 kártyacsomagot összesen 1350 Goldra, amit a játékosok arra költenek, amire szeretnék. Ha egy játékos elérné azokat a szinteket, mielőtt a változást bevezetnénk, akkor az a játékos visszamenőleg kompenzálva lesz.

A célunk továbbra is az, hogy az összes Hearthstone játékos több Goldot és jutalmat kapjon kiegészítőnként. Megfigyeljük, hogy ezeknek a változásoknak milyen hatásai lesznek, hallgatunk a visszajelzéseitekre , és addig változtatunk, amíg tökéletes nem lesz.

Álljuk a szavunkat és biztosra megyünk, hogy az új rendszer valóban azt nyújtsa, amit a Hearthstone mindannyiunk szerint megérdemel.

Köszönöm,

Ben Lee

Game Director 

Forrás: Blizzard fórum

Vissza a főoldalra!

küldetés benlee

További híreink